Het 100.000e kozijn van Toelevering Online

Banner: 100.000e kozijn

Het 100.000e kozijn van Toelevering Online

De confetti hangt aan het plafond, De taart vliegt in de rondte en de drankjes staan rijendik opgesteld op tafel! Daar was nog maar net voldoende plek, want onze manager stond er dansend naast. Waarom, vraag je je af? Omdat het 100.000e kozijn is geleverd! Het 100.000e(!) maatwerk kozijn, ongekend.

Het 100.000e kozijn video Het 100.000e kozijn?! Daarvoor halen we álles uit de kast!

Bedankt! 100.000 kozijnen geleverd, dat betekent:

  • Al meer dan 802.000 m² kozijnoppervlak gemaakt
  • Al meer dan 22.000 klanten
  • Al meer dan 50.000 orders, waarvan 36.500 zakelijk
  • Al meer dan 1,7 miljoen strekkende meter profiel
  • Al meer dan 35.000 deuren geleverd
  • Al meer dan 209.000 m² glas geleverd

Zo’n prestatie bereik je niet in je eentje. We leveren onze kozijnen aan veel hardwerkende en onmisbare ZZP’ers, aannemers en klusbedrijven. En daarmee ook aan jou! Zonder trouwe klanten zoals jij, is er geen Toelevering Online. Daarom willen we jou enorm bedanken. Hoppa! op naar onze volgende klus!

Deze klanten droegen bij aan het 100.000e kozijn

Benieuwd hoe een project eruit ziet met kozijnen van Toelevering Online? Onze klanten vertellen over hun ervaring. Bijvoorbeeld Marije, van @verbouwingpotgieterstraat. “Mijn vader, die als zzp’er in de bouw werkt, tipte ons over Toelevering Online. Hij bestelt daar voor zijn klussen regelmatig kozijnen en is erg te spreken over de snelheid en kwaliteit. Daarom hebben wij besloten onze kozijnen ook bij Toelevering Online te bestellen.”

Dit is waarom klanten kiezen voor Toelevering Online

Snelle levertijd, een goede prijs, bestelgemak en uitstekende service. Zomaar een greep uit redenen waarom klanten kiezen voor Toelevering Online. Elke dag doet ons team hun stinkende best om deze verwachtingen waar te maken.

  • Bij Toelevering Online vind je kozijnen in alle soorten en maten in de grootste kozijnshop van Nederland. Je stelt ze zelf samen, op basis van jouw unieke afmetingen en voorkeuren. We hebben houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen.
  • Via onze online configurator bestel je gemakkelijk zelf je kozijnen en deuren. Dankzij ons aanbod van verschillende soorten hout, kunststof en aluminium kozijnen met verschillende afwerkingen, is er altijd wel een kozijn dat bij jouw wensen past. Voer de gewenste afmetingen in, bepaal de eigenschappen en je bent klaar om je maatwerk kozijn te bestellen.
  • Door korte lijntjes met onze leveranciers, zorgen we er vervolgens voor dat jouw kozijnen binnen korte tijd op de gewenste locatie geleverd worden. Afhankelijk van het soort kozijn, is dat al vanaf vijf werkdagen!
  • Heb je tijdens het bestelproces vragen? Of is er onverhoopt toch iets misgegaan met de levering? Dan staat onze klantenservice voor je klaar met uitstekende service.

Stel jouw kozijn samen!

Met onze configurator stel jij supersnel jouw maatwerk kozijn samen. Voer de maten in, geef je voorkeuren aan en zie direct de exacte prijs en levertijd!

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×