Aanverwanten van kozijnen

Er zijn verscheidene redenen te bedenken waarom je naast het bestellen van kozijnen ook accessoires wilt mee bestellen. Denk aan functionele verbeteringen, decoratieve doeleinden of simpelweg om het gemak. Omdat wij graag actief met jou meedenken, voeren wij op dit moment een onderzoek uit naar deze behoefte.

Bij Toelevering Online zijn we altijd actief op zoek naar mogelijkheden om het voor jou als klant nóg simpeler en sneller te maken om de perfecte kozijnen te bestellen. Daarom onderzoeken wij nu de behoefte naar (losse) kozijnaccessoires. Voorbeelden hiervan zijn: rolluiken/horren, vensterbanken, beslag, glasblokjes en meer!

Ik zou graag extra accessoires meebestellen

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheid om losse accessoires toe te voegen aan jouw kozijnbestelling? Vul hieronder het formulier in. Op basis van alle reacties meten wij de mate van interesse. Blijkt uit de reacties dat er vraag naar is? Dan kunnen we definitief besluiten om deze producten toe te voegen aan ons assortiment. Laat je ook even jouw e-mailadres achter? Dan hoor jij het als eerste zodra we deze producten toevoegen.

Andere suggesties? Ook die horen we graag! Laat het ons weten door dit te benoemen onder ‘Extra toelichting’.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in:*
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×