6-delige harmonicadeur

De 6-delige Reynaers CF77 harmonicadeur heeft een aluminium kozijnprofiel. Het kozijn is 66mm x 77mm en de aanslag is 25mm. De breedte van de 6-delige harmonicadeur is minimaal 5,35 meter en maximaal 5,95 meter. Voor de minimale hoogte heb je 2000mm nodig en maximaal 2550mm. Compleet geleverd met beslag en beglazing Je kunt de harmonicadeuren bestellen inclusief glas. Het glas is 2-zijdig gelaagd, om eventueel letsel te beperken bij een doorval. De keuze is tussen 2-zijdig gelaagd HR++ dubbel glas of 2-zijdig HR+++ triple glas. Bestel je de harmonicadeur onbeglaasd, dan krijg je de glaslatten erbij!Daarnaast is het hang en sluitwerk bij de harmonicadeur inbegrepen. De loopdeur van de harmonicadeur heeft een dubbele kruk bediening met cilinders met het SKG** keurmerk. Het vouwdeel wordt bediend door een greep en is eenvoudig te bedienen. Al het beslag is in de kleur: aluminium F1. Bescherm het aluminium De harmonicadeuren worden geleverd in de kleur: gitzwart – RAL 9005. Om de kleur en het materiaal te beschermen wordt er een coatingslaag op het kozijn gespoten. Afhankelijk van je locatie kies je voor kust of industrie coating of een standaard coating. Wil je nog extra info over de harmonicadeur? Je leest alles over het aluminium kozijnprofiel op onze pagina met productinfo aluminium. Harmonicadeur op maat Jij bepaalt zelf hoe jouw harmonicadeur er uit komt te zien. Voer de afmetingen van het kozijn in en verdeel de vakken. Voer al je wensen en benodigdheden in en je ziet direct wat de prijs is van je kozijn en wat de levertijd is. Voor je het weet heb jij je aluminium harmonicadeur in huis!

7.718,79 al vanaf excl BTW
9.339,74 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
Jouw kozijn
Totaalprijs
7.718,79
Prijs incl. BTW
9.339,74
-

Lijst met specificaties

Profiel aluminium kozijnen Verschillende profielen

Bij Toelevering Online heb je keuze uit twee verschillende merken aluminium kozijnen. Wij bieden het Aliplast Imperial systeem aan, maar ook verschillende hoogwaardige Reynaers profielen. Aluminium kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk en hebben een moderne strakke uitstraling.

Kleuren Coating in een kleur naar keuze

Je kan onze aluminium kozijnen met zowel het Reynaers als het Aliplast kozijnprofiel samenstellen in verschillende kleuren. Wij voorzien het aluminium kozijn van een coating in een kleur naar keuze. Je kunt de kleur van het kozijn en het draaiende en/of schuivende deel (raam, deur of schuifpui) zelf bepalen bij het samenstellen van jouw aluminium kozijn.

Glas aluminium kozijnen HR++ of HR+++ glas

Je kunt onze aluminium kozijnen bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten altijd mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslat per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

We bieden je ook de mogelijkheid om het aluminium kozijn samen te stellen met gelaagd glas (veiligheidsglas).

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van onze aluminium deur- en raamkozijnen is KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aliplast en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

De 6-delige Reynaers CF77 harmonicadeur heeft een aluminium kozijnprofiel. Het kozijn is 66mm x 77mm en de aanslag is 25mm. De breedte van de 6-delige harmonicadeur is minimaal 5,35 meter en maximaal 5,95 meter. Voor de minimale hoogte heb je 2000mm nodig en maximaal 2550mm.

Compleet geleverd met beslag en beglazing

Je kunt de harmonicadeuren bestellen inclusief glas. Het glas is 2-zijdig gelaagd, om eventueel letsel te beperken bij een doorval. De keuze is tussen 2-zijdig gelaagd HR++ dubbel glas of 2-zijdig HR+++ triple glas. Bestel je de harmonicadeur onbeglaasd, dan krijg je de glaslatten erbij!

Daarnaast is het hang en sluitwerk bij de harmonicadeur inbegrepen. De loopdeur van de harmonicadeur heeft een dubbele kruk bediening met cilinders met het SKG** keurmerk. Het vouwdeel wordt bediend door een greep en is eenvoudig te bedienen. Al het beslag is in de kleur: aluminium F1.

Bescherm het aluminium

De harmonicadeuren worden geleverd in de kleur: gitzwart – RAL 9005. Om de kleur en het materiaal te beschermen wordt er een coatingslaag op het kozijn gespoten. Afhankelijk van je locatie kies je voor kust of industrie coating of een standaard coating. Wil je nog extra info over de harmonicadeur? Je leest alles over het aluminium kozijnprofiel op onze pagina met productinfo aluminium.

Harmonicadeur op maat

Jij bepaalt zelf hoe jouw harmonicadeur er uit komt te zien. Voer de afmetingen van het kozijn in en verdeel de vakken. Voer al je wensen en benodigdheden in en je ziet direct wat de prijs is van je kozijn en wat de levertijd is. Voor je het weet heb jij je aluminium harmonicadeur in huis!

6-delige harmonicadeur
€ 7.718,79
excl. BTW
28 juni
30 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af