Deceuninck kozijnen bij Toelevering Online

Op dit moment hebben we geen Deceuninck kozijnen in ons assortiment. We bieden je wel een kwalitatief goed alternatief, namelijk de kunststof kozijnen met het Gealan profiel. De kozijnen van Gealan hebben net als Deceuninck kozijnen een extra middendichting, waardoor deze kozijnen een duurzame en energiebesparende keuze zijn. Meer weten over het Gealan profiel en de verschillen met Deceuninck? Je leest het hieronder.

Gealan: het alternatief voor Deceuninck

Deceuninck produceert kunststof kozijnen van hoge kwaliteit, met een hoge duurzaamheid en minimalistisch design. Niet voor niets dat de kozijnen van dit merk populair zijn. Net als de kozijnen van Deceuninck zijn de Gealan kozijnen kwalitatief hoogwaardig en zeer isolerend. Dit komt mede doordat het profiel drie dichtingen heeft, waardoor de kozijnen zeer wind- en waterdicht zijn. Hiermee bespaar je aanzienlijk op de energiekosten! Bij Toelevering Online leveren we Gealan S9000NL kozijnen en Gealan S9000 schuifpuien. Deze kozijnen voldoen aan het KOMO-keurmerk, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam kozijn.

Verschillen tussen Deceuninck en Gealan

Een populair profielsysteem van Deceuninck is het Elegant-profielsysteem. Dit profiel kenmerkt zich door het minimalistische design en hoge prestaties op het gebied van thermische en akoestische isolatie. Net als het Gealan S9000NL kozijnprofiel is het een verdiept profiel, een profiel dat goed past in het hedendaagse straatbeeld. Het Gealan kozijnprofiel heeft net als het Deceuninck profiel meerdere kamers en een extra dichting die geluid, koud, vocht en tocht weert.

Om het vergelijken tussen Gealan en Deceuninck nog eenvoudiger te maken, hebben wij de specificaties in een overzichtelijke tabel gezet:

Kunststof tuindeuren Gealan S9000NL
Gealan S9000 NLDeceuninck Elegant
Algemeen
Afmetingen kozijnprofiel86 x 120 mm87 x 115 mm
Inbouwdiepte 120 mm115 mm
Isolatiewaarde *Tot 0,89 W/(m² K)Tot 0,85 W/(m² K)
Aantal dichtingen33
AanslagJaJa
Keurmerken en normeringen
KOMOJaJa
Politiekeurmerk (PKVW) JaJa
SKGSKG**SKG**
Inbraakwerendheid (weerstandsklasse)RC2/WK2RC2/WK2
Glas
MogelijkhedenHR++ en HR+++HR++ en HR+++
Veiligheidsglas mogelijk?JaJa

* Bij het bepalen van de isolatiewaarden is uitgegaan van HR+++ glas met een standaard (aluminium) edge.

Advies nodig?

Wil je meer weten over de kunststof kozijnen van Gealan? Bekijk de productinformatie, producten of neem contact op met de klantenservice. Zij vertellen je graag meer over de profielen en het samenstellen van jouw kozijnen op ToeleveringOnline.nl.

Wil jij toch graag Deceuninck kozijnen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je onder andere op de hoogte van uitbreidingen in ons assortiment.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×