Deurkozijn plaatsen

Wil jij een houten of kunststof deurkozijn plaatsen in jouw nieuwbouw of gerenoveerde woning? Toelevering Online biedt een oplossing voor ieder project. De levering van jouw kozijnen is al mogelijk vanaf 5 werkdagen! Wij hebben standaard deurkozijnen voor je klaarstaan op onze productpagina’s. Je hoeft hier alleen nog maar de afmetingen van jouw deurkozijn in te voeren. Zitten de maten die jij zoekt er niet tussen? Dan biedt onze online configurator een uitkomst. Hier kun je in vier eenvoudige stappen jouw maatwerk kozijnen samenstellen. Jij hoeft alleen nog maar het deurkozijn te plaatsen in het project!Deurkozijn plaatsen en bestellen bij Toelevering Online

In onze gebruiksvriendelijke configurator kies je eerst of je een houten of kunststof deurkozijn wil plaatsen in jouw project en geef je de afmetingen door. In de tweede stap kies je de vakverdeling door stijlen en dorpels toe te voegen. Vervolgens kies je de gewenste vakvulling voor de verschillende vakken. In deze stap kun je ook het soort glas kiezen en een ventilatierooster toevoegen. In de laatste stap kies je de overige eigenschappen, zoals de muuraansluiting en de kleur. Als je een account aanmaakt, blijven je gegevens bewaard. Hierdoor kun je op ieder gewenst moment je bestelling afmaken. Al vanaf 5 werkdagen daarna kun jij jouw perfecte deurkozijn plaatsen op locatie!

Wanneer kan ik mijn deurkozijn plaatsen?

Je kunt 24/7 bij Toelevering Online terecht om je maatwerk kozijnen te bestellen. Na het bestellen van jouw maatwerk kozijnen, wordt je bestelling geproduceerd in een van onze professionele aangesloten fabrieken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde fabrieken, waardoor de kwaliteit van al onze kozijnen altijd hoog is. De fabriek gaat direct aan de slag met de bestelling die je geplaatst hebt. Als jouw deurkozijn klaar is, wordt het getransporteerd door een van onze ervaren transporteurs. Al met al is de levering al mogelijk vanaf 5 werkdagen! Je kan zelf de dag en het dagdeel van de levering kiezen. Je hoeft alleen nog maar op locatie te zijn om jouw bestelling te ontvangen!

Meer informatie ontvangen over een deurkozijn plaatsen?

Wil je meer weten over onze maatwerk kozijnen? Heb je hulp nodig bij het plaatsen van jouw deurkozijn? Heb je een vraag over het bestelproces of kom je er niet uit? Laat het ons gerust weten. Het professionele team van Toelevering Online staat graag voor je klaar met hulp en advies waar nodig!

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw houten of kunststof deurkozijn? Ik help je graag! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×