Da’s pas lekker jouw klusjaar afsluiten.

Claim jouw 10% eindejaarskorting!

Deze actie is helaas afgelopen! Wil jij het als eerste weten zodra er weer een actie is? Meld dan jezelf aan voor onze nieuwsbrief.

Welkom bij de club, meld je aan voor Zakelijk Plus!

Nieuwe klant, mijn korting claimen

Welkom! Wij zijn Toelevering Online. Hét online kozijnenplatform van Nederland. Wij leveren hoogwaardige kozijnen, simpel en snel. Door goede afspraken met onze aangesloten leveranciers kunnen wij jouw maatwerk kozijnen al vanaf 5 werkdagen leveren.

Wil jij jouw 10% eindejaarskorting claimen? Dat doe jij door jezelf als zakelijke klant aan te melden voor ons Zakelijk Plus programma. Vul onderstaand formulier in en word kosteloos lid tot het einde van 2023. Hierna profiteer jij het gehele Zakelijke Plus jaar van alle voordelen voor €49,-. Heb jij jezelf aangemeld? Dan ontvang jij binnen 24 uur een bevestiging. Na het ontvangen van dit bericht, kan jij direct jouw kozijnen bestellen mét korting! Vanaf 30 oktober t/m 3 december 2023 maak jij gebruik van deze 10% eindejaarskorting!

Let op: Bij aanmelding dienen jouw adresgegevens overeen te komen met jouw factuuradres.

Registreren

Door je aan te melden geef je akkoord dat we je voortaan via e-mail op de hoogte houden. Het lidmaatschap is ieder moment opzegbaar. Voor meer informatie over Zakelijk Plus en de voorwaardenklik hier. Vul je KVK-nummer in en meld je aan.

Word lid van Zakelijk Plus!

Zakelijke klant, maar geen Zakelijk Plus

Yes, jij bent al zakelijk klant bij Toelevering Online. Claim jouw 10% eindejaarskorting als volgt:

Omdat wij onze Zakelijk Plus klanten graag extra in het zonnetje zetten, bieden wij naast alle extra voordelen en functionaliteiten óók extra acties aan. Met als de klapper van dit jaar; 10% korting op het materiaal van alle afgeronde kozijnprojecten gedurende de actieperiode. Dat is pas een lekkere afsluiter van dit klusjaar!

Gebruik maken van deze actie? Meld jezelf aan voor ons Zakelijk Plus programma via het formulier in jouw persoonlijke dashboard. Als jij je nu inschrijft, word jij kosteloos lid tot het einde van 2023. Na dit jaar geniet jij van alle unieke Zakelijk Plus voordelen en acties voor slechts €49,- per kalenderjaar. Heb jij jezelf aangemeld? Dan ontvang jij binnen 24 uur een bevestiging. Na het ontvangen van dit bericht, kan jij direct jouw kozijnen bestellen mét korting! Vanaf 30 oktober t/m 3 december 2023 maak jij gebruik van deze 10% eindejaarskorting!

Inschrijven Zakelijk Plus
€50,- korting op je volgende bestelling: meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Particuliere klant

Helaas is deze eindejaarskorting alleen voor leden van het Zakelijk Plus programma. Omdat dit programma is bedoelt voor zakelijk klanten, kunnen particulieren hier geen gebruik van maken.

Maar niet getreurd! Toelevering Online heeft regelmatige acties die óók voor particulieren gelden. Wil jij op de hoogte blijven van alle aankomende acties, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo weet jij het als eerste zodra er een interessante actie klaarstaat. Bovendien ontvang jij naast onze nieuwsbrief óók een persoonlijke kortingscode ter waarde van €50,- voor jouw volgende bestelling!*

*Je krijgt deze korting als je particulier bent en je niet eerder hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Hoppa! Claim jouw korting!

Zakelijk Plus lid

Top! Ben jij Zakelijk Plus lid? Dan hoef je verder niets te doen om gebruik te maken van deze actie. Om de korting te verzilveren, rond jij jouw bestaande project af óf start je een nieuw project op toeleveringonline.nl. De 10% korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen.

 

 

Claim korting op bestaand project Start jouw project en profiteer

Hoe werkt deze actie?

Speciaal voor alle vakmannen die (gaan) deelnemen aan ons Zakelijk Plus programma, mogen wij door goede afspraken met onze leveranciers nog één keer uitpakken met een dikke eindejaarskorting. En het mooiste? Deze 10% eindejaarskorting geldt voor al jouw kozijnbestellingen tijdens de actieperiode. Dit is dus hét moment om jouw kozijnen te bestellen of om lid te worden van Zakelijk Plus en mee te profiteren van deze unieke actie!

Juist; omdat we nieuwe leden nét zo waarderen als onze bestaande Zakelijk Plussers, geldt deze actie óók voor iedereen die zich tijdens deze actieperiode inschrijft. Dus ook jij kan gelijk jouw 10% korting claimen!

Hoe claim ik 10% korting op al mijn kozijnorders?

Dat is makkelijk. Ben jij Zakelijk Plus lid? Dan wordt de korting automatisch vanaf nu tot aan het eind van de actieperiode verrekend met het eindbedrag op de afrekenpagina. Je hoeft hier verder dus niets voor te doen.

Nog geen Zakelijk Plus lid? Dan moet jij je aanmelden (tot 2025 Zakelijk Plus lid voor slechts €49,-). Meer informatie over het Zakelijk Plus programma vind je hier. Zodra jij jezelf aanmeldt, wordt jouw aanmelding bevestigd door een medewerker. is dit gebeurd? Dan ontvang jij een bevestiging en kan jij direct gebruik maken van deze 10% eindejaarskorting.

Lid worden of heb jij een vraag?

Geen Zakelijk Plus lid? Vul onderstaand formulier in en sluit jouw klusjaar ook lekker af met 10% korting op alle kozijnen!

Heb jij vragen of opmerkingen over deze actie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Let op: Bij aanmelding dienen jouw adresgegevens overeen te komen met jouw factuuradres.

Registreren

Door je aan te melden geef je akkoord dat we je voortaan via e-mail op de hoogte houden. Het lidmaatschap is ieder moment opzegbaar. Voor meer informatie over Zakelijk Plus en de voorwaardenklik hier. Vul je KVK-nummer in en meld je aan.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×