Gayko kozijnen bij Toelevering Online

Heb je interesse in hoogwaardige kunststof kozijnen van het Duitse merk Gayko? Dan moeten we je helaas teleurstellen, want die kozijnen hebben we op dit moment helaas (nog) niet in ons assortiment. Bij Toelevering Online bieden we echter wel een zeer goed alternatief aan: de kunststof kozijnen van K-VISION. Benieuwd naar de kenmerken van onze K-VISION kozijnen en het verschil met Gayko? Lees dan snel verder.

K-VISION: het alternatief voor Gayko kozijnen

Gayko kozijnen kenmerken zich door een hoge kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid. Mede daarom zijn de kozijnen van het Duitse merk Gayko steeds populairder. De kunststof kozijnen van K-VISION overtreffen echter regelmatig de verwachtingen, onder andere op het gebied van warmte- en geluidsisolatie, statica en brandwerendheid. Doordat we bij Toelevering Online verschillende profielen aanbieden, waaronder de K-VISION Classic, de K-VISION Trend en de K-VISION PremiDoor, is er voor iedere situatie een geschikt kunststof profiel. Zo is het vlakke K-VISION Classic profiel heel geschikt om een strakke, aluminium look te creëren. Het K-VISION Trend profiel is een verdiept profiel, maar met een afmeting van 81 x 120 mm wel het slankste verdiepte profiel van de kunststof kozijnen.

Verschillen tussen Gayko en K-VISION

Gayko heeft diverse kozijnprofielen in het assortiment, waaronder de GAYKOLIFE 82, een vlak profiel met een inbouwdiepte van 82 mm. Dit kozijnprofiel geeft een tijdloze, elegante uitstraling aan de woning. Het vlakke Classic kozijnprofiel van K-VISION komt met een inbouwdiepte van 76 mm erg in de buurt van de GAYKOLIFE 82 profielen. Het K-VISION Classic profiel betreft een meerkamerprofiel, waardoor het kozijn goed bestand is tegen geluid, kou en vocht.

Om het vergelijken tussen K-VISION en Gayko kozijnen nog eenvoudiger te maken hebben wij de specificaties in een overzichtelijke tabel gezet:

Kunststof raamkozijn K-VISION Trend HVL verbinding
K-VISION ClassicGAYKOLIFE 82 AD
Algemeen
Afmetingen kozijnprofiel84 x 76 mm90 x 82 mm
Inbouwdiepte 76 mm82 mm
IsolatiewaardeTot 1,1 W/(m² K)Tot 1,2 W/(m² K)
AanslagJaNee
Keurmerken en normeringen
KOMOJaJa
Politiekeurmerk (PKVW) JaJa
SKGSKG***SKG**/SKG***
Inbraakwerendheid (weerstandsklasse)RC2 RC2
Glas
MogelijkhedenHR++ (dubbel) en HR+++ (triple)HR++ (dubbel) en HR+++ (triple)
Veiligheidsglas mogelijk?JaJa

Advies nodig?

Wil je meer weten over de kunststof kozijnen van K-VISION? Bekijk de productpagina of neem contact op met de klantenservice. Zij vertellen je graag meer over de profielen en het samenstellen van jouw kozijnen op ToeleveringOnline.nl.

Wil jij toch graag Gayko kozijnen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je onder andere op de hoogte van uitbreidingen in ons assortiment.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×