Kozijnen Nijmegen

De kozijnen voor jouw project in Nijmegen bestel je simpel en snel bij Toelevering Online. Jouw maatwerk kozijnen kunnen al binnen 5 werkdagen op een projectlocatie naar keuze geleverd worden. Dat is wel zo fijn, want op die manier kun jij snel weer verder met de volgende fase van je project.Hardhouten kozijnen in Nijmegen

Wij vinden kwaliteit belangrijk en zorgen er daarom voor dat de kozijnen die bij jouw project in Nijmegen geleverd worden, van de hoogste kwaliteit zijn. Al onze kozijnen worden gemaakt van hoogstaande kwaliteit hardhout. Een voordeel is dat het zich zeer goed laat bewerken. Het oppervlakte heeft echter wel een hoge hardheid, waardoor het uitstekend bestand is tegen mechanische beschadigingen. De kozijnen hebben op papier een levensduur van 15 tot 20 jaar, omdat het geclassificeerd is in duurzaamheidsklasse 2. De praktijk wijst echter uit dat deze hardhouten kozijnen veel langer mee kan gaan, mits het op de juiste wijze onderhouden wordt. Lees hiervoor ons onderhoudsadvies.

Kunststof kozijnen

Toelevering Online biedt naast hardhouten, ook kunststof kozijnen aan! Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Hieronder volgen de voordelen van kunststof kozijnen:

  • Onderhoudsarm
  • Uitstekende isolatie dankzij het meerkamersysteem in de kozijnen
  • Eenvoudig op locatie te plaatsen
  • Lange levensduur van 20 tot 30 jaar en hierdoor erg duurzaam
  • Veilig en stevig, dankzij ingebouwd staal

In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je je kunststof kozijn helemaal naar eigen wens samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen en is door iedereen gemakkelijk in te vullen. De kunststof kozijnen kunnen al vanaf 5 werkdagen geleverd worden op de locatie van uw project in Nijmegen.

 

Kozijnen bestellen Nijmegen

De website Toelevering Online bestaat uit een zeer divers aanbod aan kozijnen die in Nijmegen geleverd kunnen worden. Op onze productpagina vind je verschillende soorten raamkozijnen, zoals naar buiten draaiende ramen, draaikiepramen, maar ook raamkozijnen met vast glas. Ook voor houten deurkozijnen ben je bij Toelevering Online aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen uit naar binnen en naar buiten draaiende deuren, tuindeuren en houten schuifpuien. Op onze productpagina kun je kiezen uit een aantal veelvoorkomende modellen die wij ontworpen hebben. Dat scheelt jou weer tijd als het niet nodig is om een eigen kozijn te ontwerpen. Wanneer je één van de modellen op de productpagina kiest, hoef je enkel nog de juiste maten en eigenschappen van je kozijn in te voeren. Voorbeelden van eigenschappen zijn de kleur, de muuraansluiting en de optie of je een ventilatierooster wilt toevoegen aan het kozijn.

Meer informatie over een kozijn van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over onze deurkozijnen? Wil je graag hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Onze houten kozijnen op maat worden gemaakt van Sepali mahonie hout. Dit hout laat zich uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×