Houten garagedeuren met vlak paneel

Nieuw!

Dit zijn de houten garagedeuren met vlak paneel van Toelevering Online. Het betreft een dubbele dichte deur.  De houten garagedeuren worden compleet en afgehangen geleverd in een (hard)houten kozijn. Het vlakke paneel betreft een Tricoya paneel (MDF). Tricoya is een erg duurzaam MDF (duurzaamheidsklasse 1). Het krimpt bijna niet en het zet ook bijna niet uit. Dit maakt het erg geschikt voor buitentoepassingen. Het paneel is 18 mm dik en wordt vastgezet met glaslatten van 17 x 17 mm.Onze houten garagedeuren zijn te verkrijgen in een Mahonie en Finti kozijnprofiel. Het betreffen verdiepte profielen met een afmeting van 67 x 114 mm.  Wij leveren de houten garagedeuren compleet inclusief beslag. De deuren zijn voorzien van een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur. De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet. Het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en minimaal SKG**. Meer weten over het beslag of de kozijnprofielen? Raadpleeg onze productinformatie.Afhankelijk van jouw keuze voor het kozijnprofiel, kun je de garagedeuren bestellen in de voorlak of aflak. Je hebt keuze uit diverse kleuren en je kan de kozijnkleur en deurkleur apart configureren.De houten garagedeuren worden standaard geleverd met een DTS onderdorpel, maar je kunt ook kiezen voor een houten onderdorpel. De kunststof DTS onderdorpel is onderhoudsvrij en beschermt het hout van het kozijn en de deuren. Bestel vandaag nog jouw houten garagedeuren op maat en krijg binnen 5 werkdagen geleverd!

1.327,95 al vanaf excl BTW
1.606,82 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1333.42
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 15 werkdagen
Productinfo
€ 1333.42
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.327,95
Prijs incl. BTW
1.606,82
-
Ander materiaal en/of profiel?

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten garagedeuren FUHR Multisafe stolpbeslag

Onze houten garagedeuren met zowel het Mahonie als Finti profiel zijn voorzien FUHR Multisafe stolpbeslag. Dit omvat een krukbediende driepuntssluiting en de loopdeur is voorzien van een cilinder. De passieve deur is te openen door het omslaan van de ingebouwde espagnolet.

Deurgarnituur houten deuren Voslux deurgarnituur

Wij leveren onze houten deuren (tuindeuren, buitendeuren, deurkozijnen) inclusief deurgarnituur met kerntrekbeveiliging, inclusief cilinder. Wij passen geveerd Voslux deurganituur toe op zowel het Finti als Mahonie profiel.

Panelen houten garagedeuren Vlak paneel of bossingpaneel

Onze houten garagedeuren zijn leverbaar met een vlak paneel of bossing paneel. In plaats van glas worden de deuren voorzien van een paneel.

De panelen worden gemaakt van Tricoya en worden vastgezet met glaslatten van 17 x 17 mm.

Het vlakke (gladde) paneel is 18 mm dik. Bij toepassing van het bossing paneel is de totale dikte 24 mm dik. 18 mm voor het paneel en 6 mm voor de extra laag bovenop.

Onderdorpel houten deurkozijn Kunststof of houten onderdorpel

Al onze houten deurkozijnen (voordeuren, tuindeuren, buitendeuren) met het Mahonie, Finti en Accoya profiel zijn standaard voorzien van een kunststof DTS onderdorpel die het kozijn beschermd en bestand is tegen invloeden van buitenaf.

We bieden bij de houten deurkozijnen ook de mogelijkheid voor een houten onderdorpel. Wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst adviseren wij een kunststof of aluminium onderdorpel.

Keurmerken houten kozijnen KOMO, PKVW en SKG

Al onze houten deur- en raamkozijnen hebben het KOMO-Keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit zijn de houten garagedeuren met vlak paneel van Toelevering Online. Het betreft een dubbele dichte deur.  De houten garagedeuren worden compleet en afgehangen geleverd in een (hard)houten kozijn. Het vlakke paneel betreft een Tricoya paneel (MDF). Tricoya is een erg duurzaam MDF (duurzaamheidsklasse 1). Het krimpt bijna niet en het zet ook bijna niet uit. Dit maakt het erg geschikt voor buitentoepassingen. Het paneel is 18 mm dik en wordt vastgezet met glaslatten van 17 x 17 mm.

Onze houten garagedeuren zijn te verkrijgen in een Mahonie en Finti kozijnprofiel. Het betreffen verdiepte profielen met een afmeting van 67 x 114 mm.  Wij leveren de houten garagedeuren compleet inclusief beslag. De deuren zijn voorzien van een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur. De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet. Het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en minimaal SKG**. Meer weten over het beslag of de kozijnprofielen? Raadpleeg onze productinformatie.

Afhankelijk van jouw keuze voor het kozijnprofiel, kun je de garagedeuren bestellen in de voorlak of aflak. Je hebt keuze uit diverse kleuren en je kan de kozijnkleur en deurkleur apart configureren.

De houten garagedeuren worden standaard geleverd met een DTS onderdorpel, maar je kunt ook kiezen voor een houten onderdorpel. De kunststof DTS onderdorpel is onderhoudsvrij en beschermt het hout van het kozijn en de deuren. Bestel vandaag nog jouw houten garagedeuren op maat en krijg binnen 5 werkdagen geleverd!

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Wij bieden houten kozijnen van hardhout of duurzaam naaldhout, waaronder Mahonie, Finti en Accoya.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

  lees meer
 • axa scharnier meranti houten kozijn
  Hang- en sluitwerk (beslag)

  Wij leveren onze houten kozijnen compleet inclusief het hang- en sluitwerk (beslag) waaronder het garnituur, cilinders etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
Dubbele houten garagedeuren vlak paneel
€ 1.327,95
excl. BTW
7 juli
5 werkdagen