4-delige hefschuifpui | hout

Dit is de 4-delige houten schuifpui van Toelevering Online. De houten schuifpui wordt vervaardigd uit 67×138 mm Mahoniehout gaat tot wel 6000 mm breed en tot maar liefst 2922 mm hoog. Mahonie valt onder duurzaamheidsklasse 2. Daarmee heeft het hout een lange levensduur. Voor onze hardhouten hefschuifpui kiezen we bewust voor een zwaarder kozijnhout rondom de schuifpui. Dit maakt het geheel een degelijk en kwalitatief beter kozijn. Onder de 4 delige schuifpui komt een onderhoudsvrije Easy-Ent onderdorpel om de houten schuifpui goed te geleiden in het kozijn.De  Easy Ent onderdorpel is een laag reliëfdorpel. Deze is bestand tegen invloeden van buitenaf en draagt bij aan de levensduur. Op het moment dat er een houten onderdorpel toegepast wordt is de kans groot op houtrot. Inclusief beslag Onze 4-delige schuifpui wordt compleet afgemonteerd geleverd. Bij mahonie hardhout passen wij hefschuifbeslag van GU toe met eenzijdige bediening, bedieningsgreep en cilinder (10/45). Aan de buitenzijde is de houten schuifpui voorzien van een kom. De pui kan wordt vergrendeld met een driepuntssluiting.Al onze houten schuifpuien worden altijd voorzien van een cilinder, de pui is daarmee afsluitbaar van binnenuit. Het kozijn wordt in de voorlak geleverd. Het is mogelijk om de 4-delige houten schuifpui van Toelevering Online te bestellen inclusief glas. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid.Geef de maatvoeringen in en stel jouw houten schuifpui samen en bestel. Wil je graag hulp of meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Wil je meerdere houten kozijnen bestellen voor een project? Maak dan een project aan. Op die manier houdt je overzicht en kun je alle kozijnen voor het project in één keer bestellen.

Lees meer...
3.082,58 al vanaf excl BTW
3.729,92 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
4. Profiel
Verbindingen
Mahonie verdiept 67×138 mm 8 werkdagen
Productinfo
€ 3082.58
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
5. Kleur
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
3.082,58
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout

Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. Deze hardhout soort heeft een duurzaamheid van 15-25 jaar.

Onze vlakke meranti kozijnen worden vervaardigd uit gelamineerd meranti hardhout. Deze hardhout soort heeft een duurzaamheid van 15-25 jaar.

Glas HR ++ beglazing, HR +++ beglazing

De beglazing heeft een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%

Verf afwerking

Onze verdiepte Mahonie profielen krijgen een flowcoatlaag die het kozijn volledig afsluit. Vervolgens brengen wij een voorlaklaag aan tot een laagdikte van 120mu.

Onze vlakke Meranti profielen krijgen een aflaklaag met een laagdikte van 180mu.

Kozijn KOMO-gecertificeerd

Producten met KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Beslag schuifpui GU hefschuifbeslag

Afsluitbare eenzijdige bediending vanuit de binnenzijde, buitenzijde voorzien van kom.

Keurmerk schuifpui SKG**, PKVW

Al ons beslag is SKG** gecertificeerd en onze kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Dorpel schuifpui EasyEnt onderdorpel

Glasvezel versterkte onderdorpel die bestand is tegen invloeden van buitenaf.

Ventilatierooster schuifpui Zelfregulerend

Zelfregulerend ventilatierooster met een doorlaat van maximaal 9.3 dm3/s.

Inbegrepen bij de levering
Bok voor een veilig transport

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s).

Handleiding Toelevering Online montagehandleiding

Handleiding voor het stellen van raam- en deurkozijnen.

Productomschrijving

Dit is de 4-delige houten schuifpui van Toelevering Online. De houten schuifpui wordt vervaardigd uit 67×138 mm Mahoniehout gaat tot wel 6000 mm breed en tot maar liefst 2922 mm hoog. Mahonie valt onder duurzaamheidsklasse 2. Daarmee heeft het hout een lange levensduur. Voor onze hardhouten hefschuifpui kiezen we bewust voor een zwaarder kozijnhout rondom de schuifpui. Dit maakt het geheel een degelijk en kwalitatief beter kozijn. Onder de 4 delige schuifpui komt een onderhoudsvrije Easy-Ent onderdorpel om de houten schuifpui goed te geleiden in het kozijn.

De  Easy Ent onderdorpel is een laag reliëfdorpel. Deze is bestand tegen invloeden van buitenaf en draagt bij aan de levensduur. Op het moment dat er een houten onderdorpel toegepast wordt is de kans groot op houtrot.

Inclusief beslag

Onze 4-delige schuifpui wordt compleet afgemonteerd geleverd. Bij mahonie hardhout passen wij hefschuifbeslag van GU toe met eenzijdige bediening, bedieningsgreep en cilinder (10/45). Aan de buitenzijde is de houten schuifpui voorzien van een kom. De pui kan wordt vergrendeld met een driepuntssluiting.

Al onze houten schuifpuien worden altijd voorzien van een cilinder, de pui is daarmee afsluitbaar van binnenuit. Het kozijn wordt in de voorlak geleverd. Het is mogelijk om de 4-delige houten schuifpui van Toelevering Online te bestellen inclusief glas. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid.

Geef de maatvoeringen in en stel jouw houten schuifpui samen en bestel. Wil je graag hulp of meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Wil je meerdere houten kozijnen bestellen voor een project? Maak dan een project aan. Op die manier houdt je overzicht en kun je alle kozijnen voor het project in één keer bestellen.

 • Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online
  Laagste prijs garantie

  Wij hanteren een laagste prijs garantie op onze maatwerk kozijnen. Laat het ons weten wanneer je elders online een product ziet dat bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft, maar goedkoper is.

  lees meer
 • Tips kozijnen kiezen 2
  Kwaliteitswaarborg

  Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

  lees meer
 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Al onze kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Deze hardhoutsoort laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. De keuze voor deze houtsoort hebben wij gebaseerd op resultaten van grondig onderzoek.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de professionele kozijnenfabriek van een gevestigde naam uit de kozijnenmarkt (Nijhuis Toelevering). Deze leverancier behoort tot één van de grootste kozijnenfabrieken in Nederland en heeft jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote projecten door heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Beslag

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • TO_180_Website_Voorjaarsdeal_3_600x600
  Levering

  Onze kozijnen kunnen al binnen vijf werkdagen bij jou op locatie geleverd worden! De dag en het dagdeel kies je natuurlijk zelf, dat is wel zo makkelijk!

  lees meer

Trots op onze klantervaringen

Vele klanten stellen met regelmaat hun kozijnen samen in onze configurator of bestellen producten uit de webshop. Hun ervaringen zijn voor ons heel waardevol: ze helpen ons om onze mogelijkheden en productsamenstelling telkens te verbeteren. Onze klanten beoordeelden ons op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs.

8.9

 • 9.1
  Zou je ons aanbevelen bij anderen?
 • 8.8
  Simpel
 • 9.3
  Snel
 • 9
  Goed
 • 8.3
  Goedkoop


4-delig-vierkant-kl
€ 3.082,58
excl. BTW
26 september
8 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af