Dichte achterdeur (buitendraaiend) | hout

Op zoek naar een goede houten achterdeur inclusief kozijn? Dan is onze dichte achterdeur inclusief kozijn wat voor jou. Deze dichte houten paneeldeur wordt compleet afgemonteerd en afgehangen in een hardhouten kozijn van Mahonie. Het kozijnhout wordt uitgevoerd in Mahonie met een profiel van 67 x 114 mm.Wij leveren de dichte achterdeur compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur. Het meegeleverde slot dat wordt toegepast is, is een meerpuntssluiting van het merk Fuhr en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het slot is uitgevoerd met een krukbediening. Naast het slot wordt ook een cilinder met kerntrekbeveiliging meegeleverd en deurgarnituur. Al het hang- en sluitwerk dat wij leveren bij onze deuren voldoet minimaal aan de SKG** norm. Meer weten? Bekijk dan de productinformatie. Onderdorpel bij de dichte achterdeur Bij het bestellen van de dichte achterdeur met hardhouten kozijn heb je keuze uit verschillende onderdorpels. Je kunt kiezen voor een houten onderdorpel, of een onderhoudsvrije kunststof DTS onderdorpel. Plaats je het kozijn op het peil? Dan adviseren wij te kiezen voor de kunststof DTS onderdorpel, omdat deze direct in aanraking komt met de bodem. De DTS onderdorpel is een onderhoudsvrije dorpel die bestand is tegen allerlei weersinvloeden, zoals regen, vorst en modder. DTS dorpels zijn gemaakt van massief kunststof met hoge isolatiewaarden. Uniek aan de onderdorpel is dat deze volledig doorloopt onder het gehele kozijn. Hiermee voorkom je dat vocht in de kozijnstijlen kan trekken. Meer weten? Lees onze blog: Het nut van een laag reliëfdorpelVul de gewenste maatvoeringen, kies de scharnierzijde, selecteer de gewenste opties en bestel de hardhouten dichte achterdeur van Toelevering Online!

Lees meer...
1.014,14 al vanaf excl BTW
1.227,11 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
4. Profiel
Verbindingen
Mahonie verdiept 67×114 mm 15 werkdagen
Productinfo
€ 1014.14
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
5. Kleur
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.014,14
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout

Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. Deze hardhout soort heeft een duurzaamheid van 15-25 jaar.

Onze vlakke meranti kozijnen worden vervaardigd uit gelamineerd meranti hardhout. Deze hardhout soort heeft een duurzaamheid van 15-25 jaar.

Verf afwerking

Onze verdiepte Mahonie profielen krijgen een flowcoatlaag die het kozijn volledig afsluit. Vervolgens brengen wij een voorlaklaag aan tot een laagdikte van 120mu.

Onze vlakke Meranti profielen krijgen een aflaklaag met een laagdikte van 180mu.

Kozijn KOMO-gecertificeerd

Producten met KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Dorpel deurkozijn DTS onderdorpel

Kunststof onderdorpel die bestand is tegen invloeden van buitenaf.

Inbegrepen bij de levering
Bok voor een veilig transport

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s).

Handleiding Toelevering Online montagehandleiding

Handleiding voor het stellen van raam- en deurkozijnen.

Productomschrijving

Op zoek naar een goede houten achterdeur inclusief kozijn? Dan is onze dichte achterdeur inclusief kozijn wat voor jou. Deze dichte houten paneeldeur wordt compleet afgemonteerd en afgehangen in een hardhouten kozijn van Mahonie. Het kozijnhout wordt uitgevoerd in Mahonie met een profiel van 67 x 114 mm.

Wij leveren de dichte achterdeur compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur. Het meegeleverde slot dat wordt toegepast is, is een meerpuntssluiting van het merk Fuhr en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het slot is uitgevoerd met een krukbediening. Naast het slot wordt ook een cilinder met kerntrekbeveiliging meegeleverd en deurgarnituur. Al het hang- en sluitwerk dat wij leveren bij onze deuren voldoet minimaal aan de SKG** norm. Meer weten? Bekijk dan de productinformatie.

Onderdorpel bij de dichte achterdeur

Bij het bestellen van de dichte achterdeur met hardhouten kozijn heb je keuze uit verschillende onderdorpels. Je kunt kiezen voor een houten onderdorpel, of een onderhoudsvrije kunststof DTS onderdorpel. Plaats je het kozijn op het peil? Dan adviseren wij te kiezen voor de kunststof DTS onderdorpel, omdat deze direct in aanraking komt met de bodem. De DTS onderdorpel is een onderhoudsvrije dorpel die bestand is tegen allerlei weersinvloeden, zoals regen, vorst en modder. DTS dorpels zijn gemaakt van massief kunststof met hoge isolatiewaarden. Uniek aan de onderdorpel is dat deze volledig doorloopt onder het gehele kozijn. Hiermee voorkom je dat vocht in de kozijnstijlen kan trekken. Meer weten? Lees onze blog: Het nut van een laag reliëfdorpel

Vul de gewenste maatvoeringen, kies de scharnierzijde, selecteer de gewenste opties en bestel de hardhouten dichte achterdeur van Toelevering Online!

 • Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online
  Laagste prijs garantie

  Wij hanteren een laagste prijs garantie op onze maatwerk kozijnen. Laat het ons weten wanneer je elders online een product ziet dat bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft, maar goedkoper is.

  lees meer
 • Tips kozijnen kiezen 2
  Kwaliteitswaarborg

  Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

  lees meer
 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Al onze kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Deze hardhoutsoort laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. De keuze voor deze houtsoort hebben wij gebaseerd op resultaten van grondig onderzoek.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de professionele kozijnenfabriek van een gevestigde naam uit de kozijnenmarkt (Nijhuis Toelevering). Deze leverancier behoort tot één van de grootste kozijnenfabrieken in Nederland en heeft jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote projecten door heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Beslag

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • TO_180_Website_Voorjaarsdeal_3_600x600
  Levering

  Onze kozijnen kunnen al binnen vijf werkdagen bij jou op locatie geleverd worden! De dag en het dagdeel kies je natuurlijk zelf, dat is wel zo makkelijk!

  lees meer

Trots op onze klantervaringen

Vele klanten stellen met regelmaat hun kozijnen samen in onze configurator of bestellen producten uit de webshop. Hun ervaringen zijn voor ons heel waardevol: ze helpen ons om onze mogelijkheden en productsamenstelling telkens te verbeteren. Onze klanten beoordeelden ons op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs.

8.9

 • 9.1
  Zou je ons aanbevelen bij anderen?
 • 8.8
  Simpel
 • 9.3
  Snel
 • 9
  Goed
 • 8.3
  Goedkoop


Achterdeur_type 01_product
€ 1.014,14
excl. BTW
11 november
15 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af