Houten draai-kiepraam

24-uurs levering - nog 2 op voorraad Voor 12 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!

Dit is ons draai-kiepraam bestaande uit één vak. Het vak is voorzien van een houten draaikiepraam dat zowel naar binnen open kan draaien als kan kiepen. Het houten kozijn wordt geleverd met een afgemonteerd en afgehangen draaikiepraam. Het draaikiepraam wordt geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Op zoek naar maatwerk kozijnen? Ben je op zoek naar maatwerk kozijnen? Ook dan zit je bij Toelevering Online goed! Stel jouw kozijnen naar eigen wens samen en profiteer van supersnelle levering. Bekijk ons assortiment met kunststof kozijnen of stel een houten of aluminium kozijn samen. Ook kun je gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke configurator.

616,79 al vanaf excl BTW
746,32 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
3. Profiel
Verbindingen
mahonie
Mahonie verdiept 67×114 mm 24-uurs kozijn 1 werkdag
Productinfo
€ 616.79
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Voorlak
 
Voorlak
 
5. Glas
Kies een soort glas
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
616,79
Prijs incl. BTW
746,32
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie/Meranti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie/Meranti hardhout.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie/Meranti hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Aanslagprofiel Aanslagprofiel

Wij gebruiken bij het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel een blank geanodiseerd aluminium aanslagprofiel (F1).

Glas houten kozijn HR++ beglazing

Ons houten vast glas kozijn wordt geleverd met glas. Wij leveren altijd inclusief glaslatten (17x17mm). Het glas wordt los/vast meegeleverd.

Het toegepaste glas heeft de volgende eigenschappen:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1

Beslag houten draaikiepraam Verdekt liggend beslag, SKG** politiekeurmerk

Wij leveren onze houten draaikiepramen compleet inclusief beslag. Het beslag is afhankelijk van het kozijnprofiel, je kunt dit vinden op de productinformatiepagina.

Wij leveren altijd inclusief afsluitbare raamkruk. De raamkruk zit altijd op de meest gebruiksvriendelijke plek in het raam gepositioneerd, afhankelijk van de raamhoogte.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is ons draai-kiepraam bestaande uit één vak. Het vak is voorzien van een houten draaikiepraam dat zowel naar binnen open kan draaien als kan kiepen. Het houten kozijn wordt geleverd met een afgemonteerd en afgehangen draaikiepraam. Het draaikiepraam wordt geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Op zoek naar maatwerk kozijnen?

Ben je op zoek naar maatwerk kozijnen? Ook dan zit je bij Toelevering Online goed! Stel jouw kozijnen naar eigen wens samen en profiteer van supersnelle levering. Bekijk ons assortiment met kunststof kozijnen of stel een houten of aluminium kozijn samen. Ook kun je gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke configurator.

Houten draaikiepraam 1 vak
€ 616,79
excl. BTW
2 oktober
1 werkdag