Vast glas hout 800×1000 mm

24-uurs levering - nog 5 op voorraad Voor 12 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!

Dit houten kozijn bestaat uit één vak met vast glas. Het houten kozijn is leverbaar in verschillende profielen waaronder een een verdiept Mahonie profiel van 67 x 114 mm en een verdiept Finti profiel van 67 x 114 mm. Al onze kozijnen voldoen aan het KOMO keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het KOMO keurmerk geeft aan dat onze producten objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Afhankelijk van je profielkeuze wordt het kozijn geleverd met een aflaklaag of een voorlaklaag. Kies je voor het Mahonie hardhouten profiel dan wordt het kozijn voorzien van een flow coat laag en vervolgens van een voorlaklaag tot een laagdikte van 120 mu. Je hoeft het kozijn enkel nog af te lakken. Het Finti profiel leveren wij met een aflaklaag. Door een uniek 3 laags verfsysteem hoef je het Finti kozijn slechts één keer in de 12 jaar te schilderen. Wij beglazen onze kozijnen vanuit de binnenzijde, kozijnen met binnenbeglazing hebben een hogere inbraakwerendheid en geven optisch een mooier aanzicht. Op de onderdorpel wordt een aluminium beglazingsprofiel gemonteerd voor de montage van het glas. Er zijn diverse mogelijkheden in de keuze voor het glas, zoals: Triple glas (HR+++), dubbel (HR++) glas, mat glas of glas met roeden. Je kan het kozijn ook onbeglaasd bestellen. Wij leveren dan wel de glaslatten mee. Het kozijn wordt altijd volledig afgemonteerd.Het samenstellen van je maatwerk kozijn en het bestellen, kan simpel en snel via onze website. Geef de maatvoering van het houten kozijn in, kies de eigenschappen en de eventuele opties en je bent klaar om te bestellen. Wil je graag meerdere houten kozijnen bestellen? Maak dan een project aan en voeg de kozijnen toe.

290,16 al vanaf excl BTW
351,09 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Profiel
Verbindingen
mahonie
Mahonie verdiept 67×114 mm 24-uurs kozijn 1 werkdag
Productinfo
€ 290.16
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
3. Kleur
Voorlak
 
4. Glas
Kies een soort glas
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
290,16
Prijs incl. BTW
351,09
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie/Meranti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie/Meranti hardhout.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie/Meranti hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beglazingsprofiel vast glas Beglazingsprofiel

Wij passen een aluminium profiel blank geanodiseerd (F1) beglazingsprofiel toe op het Mahonie/Meranti, Finti, Accoya kozijnprofiel bij vast glas kozijnen.

Glas houten kozijn HR++ beglazing

Ons houten vast glas kozijn wordt geleverd met glas. Wij leveren altijd inclusief glaslatten (17x17mm). Het glas wordt los/vast meegeleverd.

Het toegepaste glas heeft de volgende eigenschappen:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit houten kozijn bestaat uit één vak met vast glas. Het houten kozijn is leverbaar in verschillende profielen waaronder een een verdiept Mahonie profiel van 67 x 114 mm en een verdiept Finti profiel van 67 x 114 mm. Al onze kozijnen voldoen aan het KOMO keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het KOMO keurmerk geeft aan dat onze producten objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Afhankelijk van je profielkeuze wordt het kozijn geleverd met een aflaklaag of een voorlaklaag. Kies je voor het Mahonie hardhouten profiel dan wordt het kozijn voorzien van een flow coat laag en vervolgens van een voorlaklaag tot een laagdikte van 120 mu. Je hoeft het kozijn enkel nog af te lakken. Het Finti profiel leveren wij met een aflaklaag. Door een uniek 3 laags verfsysteem hoef je het Finti kozijn slechts één keer in de 12 jaar te schilderen.

Wij beglazen onze kozijnen vanuit de binnenzijde, kozijnen met binnenbeglazing hebben een hogere inbraakwerendheid en geven optisch een mooier aanzicht. Op de onderdorpel wordt een aluminium beglazingsprofiel gemonteerd voor de montage van het glas. Er zijn diverse mogelijkheden in de keuze voor het glas, zoals: Triple glas (HR+++), dubbel (HR++) glas, mat glas of glas met roeden. Je kan het kozijn ook onbeglaasd bestellen. Wij leveren dan wel de glaslatten mee. Het kozijn wordt altijd volledig afgemonteerd.Het samenstellen van je maatwerk kozijn en het bestellen, kan simpel en snel via onze website. Geef de maatvoering van het houten kozijn in, kies de eigenschappen en de eventuele opties en je bent klaar om te bestellen. Wil je graag meerdere houten kozijnen bestellen? Maak dan een project aan en voeg de kozijnen toe.

Vastglas-1-vaks-horizontaal-3
€ 290,16
excl. BTW
30 maart
1 werkdag