Vast glas hout 1000×1000 mm

24 uurs levering Voor 12 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!

Dit houten kozijn bestaat uit één vak met vast glas. Het houten kozijn is leverbaar in één profiel, namelijk het  verdiepte Mahonie profiel van 67 x 114 mm. Al onze kozijnen voldoen aan het KOMO keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het KOMO keurmerk geeft aan dat onze producten objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.Het kozijn wordt standaard geleverd in voorlak wit. Je kunt nu je kozijn aflakken in welke kleur je maar wilt. Het kozijn hoef je maar één keer per 6 jaar te schilderen. Wel geven we het advies om het kozijn 1 tot 2 keer per jaar met een sopje schoon te maken.Wij beglazen onze kozijnen vanuit de binnenzijde, kozijnen met binnenbeglazing hebben een hogere inbraakwerendheid en geven optisch een mooier aanzicht. Op de onderdorpel wordt een aluminium beglazingsprofiel gemonteerd voor de montage van het glas. Het vaste glas voorraad kozijn is voorzien van dubbel (HR++)glas.  Het kozijn wordt altijd volledig afgemonteerd. Wil je toch liever zelf de maten, kleuren en beglazing kiezen? Het samenstellen van je maatwerk kozijn en het bestellen, kan simpel en snel via onze website. Geef de maatvoering van het houten kozijn in, kies de eigenschappen en de eventuele opties en je bent klaar om te bestellen. Wil je graag meerdere houten kozijnen bestellen? Maak dan een project aan en voeg de kozijnen toe.

321,15 al vanaf excl BTW
388,59 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Profiel
Verbindingen
mahonie
Mahonie verdiept 67×114 mm 24-uurs kozijn 1 werkdag
Productinfo
€ 321.15
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
3. Kleur
Voorlak
 
4. Glas
Kies een soort glas
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
321,15
Prijs incl. BTW
388,59
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beglazingsprofiel vast glas Beglazingsprofiel

Wij passen een aluminium profiel blank geanodiseerd (F1) beglazingsprofiel toe op het Mahonie, Finti, Accoya kozijnprofiel bij vast glas kozijnen.

Glas houten kozijn HR++ beglazing

Ons houten vast glas kozijn wordt geleverd met glas. Wij leveren altijd inclusief glaslatten (17x17mm). Het glas wordt los/vast meegeleverd.

Het toegepaste glas heeft de volgende eigenschappen:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%

Keurmerken houten kozijnen KOMO, PKVW en SKG

Al onze houten deur- en raamkozijnen hebben het KOMO-Keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit houten kozijn bestaat uit één vak met vast glas. Het houten kozijn is leverbaar in één profiel, namelijk het  verdiepte Mahonie profiel van 67 x 114 mm. Al onze kozijnen voldoen aan het KOMO keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het KOMO keurmerk geeft aan dat onze producten objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Het kozijn wordt standaard geleverd in voorlak wit. Je kunt nu je kozijn aflakken in welke kleur je maar wilt. Het kozijn hoef je maar één keer per 6 jaar te schilderen. Wel geven we het advies om het kozijn 1 tot 2 keer per jaar met een sopje schoon te maken.

Wij beglazen onze kozijnen vanuit de binnenzijde, kozijnen met binnenbeglazing hebben een hogere inbraakwerendheid en geven optisch een mooier aanzicht. Op de onderdorpel wordt een aluminium beglazingsprofiel gemonteerd voor de montage van het glas. Het vaste glas voorraad kozijn is voorzien van dubbel (HR++)glas.  Het kozijn wordt altijd volledig afgemonteerd. Wil je toch liever zelf de maten, kleuren en beglazing kiezen? Het samenstellen van je maatwerk kozijn en het bestellen, kan simpel en snel via onze website. Geef de maatvoering van het houten kozijn in, kies de eigenschappen en de eventuele opties en je bent klaar om te bestellen. Wil je graag meerdere houten kozijnen bestellen? Maak dan een project aan en voeg de kozijnen toe.

1 vak vast glas
€ 321,15
excl. BTW
20 mei
1 werkdag