Langere levertijden wereldwijd

Klantenservice
4 juli 2021

Er is internationaal een tekort aan bouwmaterialen, zoals hout, staal en kunststof. Hogere inkoopprijzen en langere levertijden zijn overal ter wereld aan de orde van de dag. Bij Toelevering Online doen we er alles aan om onze doorgaans snelle levertijden waar te maken. Ondanks een goede afstemming met onze leveranciers, krijgen we incidenteel toch te maken met orders die wat langer op zich laten wachten. Het is belangrijk om ruim te plannen en je bestelling op tijd bij ons te plaatsen.

Bestel op tijd

Wij adviseren om jouw kozijnen, schuifpuien en deuren tijdig bij ons te bestellen. Bouw speling in tussen de leverdatum en de datum waarop je het nieuwe kozijn gaat plaatsen. Zo weet je zeker dat je alle materialen hebt en de bouw soepel kan verlopen.

Veruit de meeste orders worden op de afgesproken datum geleverd. Waar dat incidenteel toch niet lukt, denken wij mee met een geschikte oplossing. We moeten er helaas van uitgaan dat de problemen op de wereldmarkt voorlopig aanhouden.

Wereldwijde problemen levering grondstoffen

Er zijn verschillende oorzaken van de wereldwijde problemen. Diverse landen moesten hun fabrieken vanwege corona sluiten of hun productie afschalen. De bouwsector is ondertussen in hoog tempo doorgegaan met bouwen en veel particulieren kozen ervoor om hun woning tijdens de coronaperiode op te knappen. Tegelijkertijd speelt er een handsconflict tussen Amerika en China. Dat zorgt dat er nu een extreme vraag is naar bouwmaterialen.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×