De 5 snelste opties van Toelevering Online

Daan
10 september 2020

In de bouwwereld wil iedereen zo snel mogelijk aan de slag met het project dat op de planning staat. Bij Toelevering Online bieden we verschillende kozijnen aan die vanaf 5 werkdagen worden geleverd. Benieuwd welke producten je snel op de stoep hebt staan om de (kozijn)klus te klaren? Daan vertelt je een aantal tips om de snelheid er in te houden.

Super snel kozijnen bestellen?

Onze houten kozijnen van Mahonie, Finti en Accoya zijn het snelste leverbaar, dus vanaf 5 werkdagen. Er zijn wel een aantal uitzonderingen in de keuze van de producten met de snelste opties. Het bestellen van garagedeuren, voordeuren en 4-delige schuifpuien zal het proces van de levering met 5 werkdagen vertragen. Let dus goed op welk product je samenstelt, voordat je de bestelling afrondt! 

Houd de snelheid er in

Naast de selectie van de 5 snelste product opties zijn er nog een aantal tips om de bestelling zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Zo houd je de snelheid voor het leveren van de maatwerk kozijnen er goed in.

  • Kies onbeglaasd of dubbel glas bij houten kozijnen
  • Laat roeden, triple of mat glas achterwege
  • Controleer de bestelling zorgvuldig, zonder wijzigingen zetten wij de order direct in productie.
  • Bestel je kozijn en betaal direct met i-Deal, dit is de snelste betalingsoptie

Met bovenstaande tips bestel je super snel kozijnen en kun je aan de slag met jouw kozijnproject.

Stel de snelste producten samen

In onze configurator kun je ook je maatwerk producten snel samenstellen. Door de maten te bepalen en het profiel te selecteren. Gebruik de bovenstaande tips om de snelheid er in te houden. Je ziet direct de prijs en de levertijd, en je bent klaar om je maatwerk kozijnen te bestellen. De kozijnen worden geleverd door heel Nederland en zijn vanaf 5 werkdagen bij jou thuis. Begin hier direct met samenstellen van jouw kozijn.

Vragen?

Heb je hulp nodig tijdens het samenstellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur te bereiken en in het weekend op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur. Via de chat op de website, mail en telefoon (085 8085 030). Ons een WhatsApp bericht sturen kan natuurlijk ook! 

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×