Draai-kiepramen (stolp)

Daan
7 juni 2019

Het uitgebreide kunststof assortiment van Toelevering Online heeft ook draai-kiepramen (stolp) van het kozijnprofiel K-VISION. De draai-kiepramen met een aantal unieke eigenschappen zoals naar binnen draaien van de ramen, zonder tussenstijl. De stolpramen worden vaak gebruikt bij het creëren van een Frans balkon, ook bekend als verhuisramen.

Eigenschappen draai-kiepramen K-VISION

De draai-kiepramen worden ook wel stolpramen genoemd, de twee ramen naast elkaar hebben namelijk geen tussenstijl. Het actieve raam van het maatwerk kozijn is een draai-kiepraam, net zoals bij onze houten stolpramen. Hierop is ook de kruk bediening gemonteerd, het draairaam is passief en heeft geen kruk. Je kunt het draairaam openen doormiddel van een espagnolet waar beide ramen altijd naar binnen open gaan.

Frans balkon

Stolpramen zijn te vergelijken met openslaande deuren, deze kun je namelijk beide geheel openen. De twee ramen hebben geen tussenstijl en sluiten dus in elkaar doormiddel van een centrale bevestiging. De ramen vallen in een stolp en creëren het uiterlijk van een Frans balkon. De draai-kiepramen (stolp) worden het meest toegepast in appartementen of slaapkamers op de eerste verdieping. Het creëert een ruimtelijk gevoel door beide ramen te kunnen openen en zorgt ook voor veel lichtinval.

Uitstraling stolpramen K-VISION

Doordat je beide ramen kunt openen en één grote opening creëert kun je de ruimte goed ventileren. Door de grote opening van het raam is bijvoorbeeld makkelijk tijdens het verhuizen. Je creëert met de verschillende eigenschappen die mogelijk zijn in onze configurator jouw maatwerk kozijn. Ga je voor een strak en modern kozijn met gladde en donkeren folies? Of wil je een kozijn creëren dat zich identificeert aan een houten kozijn? Met een houtnerffolie en de juiste kleursamenstelling zorg je voor een warme uitstraling van jouw maatwerk kozijn. Begin direct met samenstellen via de configurator.

Meer informatie over de stolpramen?

Wil je meer weten of de draai-kiepramen (stolp) of ga je direct aan de slag met jouw maatwerk kozijnproject? Je kunt bij onze klantenservice terecht met alle vragen over de stolpramen van K-VISON. Via de mail, chat, telefoon of WhatsApp (085 8085 030) kun je op werkdagen vanaf 08.00 tot 22.00 uur antwoord krijgen op je vragen. Op zaterdag zijn wij te bereiken vanaf 09.00 tot 16.30 uur in de middag. 

Wil jij een K-VISION kozijn met draai-kiepramen (stolp) thuis geleverd hebben? Toelevering Online doet dat voor jou! Wij doen dit door heel Nederland dus ook onder andere in Overijssel, Drenthe, Noord-Holland en Noord-Brabant.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×