Het duurzame Finti profiel

Daan
30 november 2020

Onze Finti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Scandinavisch naaldhout. Dit is de meest verantwoorde en milieuvriendelijke houtsoort van dit moment. De verdiepte kozijnen van de houtsoort Finti zijn gegarandeerd 100% PlanetProof.

Duurzaamheid

De houtsoort Finti is een verantwoorde keuze als het gaat om kozijnhout. Finti is 58% beter isolerend dan tropisch hardhout, en dat zorgt voor besparing. Het milieuvriendelijke Finti kozijn is KOMO- en FSC-gecertificeerd. Een van de meest unieke eigenschappen van deze houtsoort is dat je het kozijn pas na 12 jaar opnieuw hoeft te schilderen.

Eigenschappen Finti

Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm, tussenstijlen en dorpels zijn altijd 90 x 114 mm bij Toelevering Online. Bij schuifpuien passen wij zwaarder kozijnhout toe, dat maakt het geheel een kwalitatief beter kozijn. De afmetingen van het kozijnhout bij schuifpuien is 67 x 138 mm. Al onze kozijnen, ramen en deuren worden voorzien van een drielaags verfsysteem en zijn volledig afgelakt tijdens de productie. In combinatie met de houtsoort Finti is het dus na 12 jaar pas nodig om het gehele kozijn opnieuw te schilderen.

Geen aluminium beglazingsprofiel

De vast glas kozijnen en naar binnen draaiende ramen met het Finti profiel worden zonder aluminium beglazingsprofiel geproduceerd. Doordat het beglazingsprofiel bij deze kozijnen achterwege gelaten kan worden, is aan de buitenkant alleen maar hout te zien. Dit geeft een mooiere uitstraling.

Maatwerk Finti kozijnen samenstellen

Op de productpagina stel je in vier eenvoudige stappen je maatwerk kozijnen samen. Op basis van jouw invulling van het kozijn kun je de houtsoort bepalen.

Meer informatie over de houtsoort Finti?

Heb je meer vragen over de toepassing van de materialen? Onze klantenservice staat je graag te woord en helpt je graag verder. Op werkdagen bereik je ons vanaf 08:00 tot 22:00 uur, op zaterdag staan we klaar van 09:00 tot 16:30 uur. Bel ons op 085 8085 030 of stuur een bericht via de chat, mail of WhatsApp!

Onze maatwerk houten kozijnen

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×