Hoe compleet zijn onze kozijnen?

Daan
10 augustus 2018

Bij Toelevering Online zijn de maatwerk kozijnen die je bestelt, volledig afgemonteerd. Inclusief beslag, scharnieren en alle andere onderdelen die bij een kozijn horen. Het enige wat jij nog hoeft te toen is het kozijn plaatsen. Heb je een houten kozijn besteld? Dan moet je hem ook nog even aflakken. Wil je graag weten wat er geleverd wordt als je kozijnen bestelt bij ons? Lees dan snel verder!

Beslag

Al onze kozijnen worden compleet geleverd. Onze deuren worden compleet afgehangen in het kozijn geleverd. De deuren zijn voorzien van een krukbediende meerpuntssluiting, de deur wordt voorzien van garnituur inclusief kerntrekbeveiling om inbraak te voorkomen, om het geheel compleet te maken leveren wij zelfs de cilinder mee. Onze draaikiepramen worden voorzien van verdekt liggend draaikiepbeslag en afsluitbare kruk.

Al ons hang- en sluitwerk voldoet aan het SKG**-keurmerk en aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en de schilden los meegeleverd. Meer informatie over het beslag dat gebruikt wordt bij jouw kozijn, vind je op deze pagina.

Scharnieren

De ramen en deuren die je bij ons bestelt, zijn al afgehangen het kozijn. Ze worden dan ook standaard inclusief scharnieren geleverd. We hebben verschillende soorten scharnieren per productsoort. Je leest alles over de scharnieren op de pagina met productinformatie.

Glas

Je kunt ervoor kiezen om onze kozijnen beglaasd of onbegaasd te laten leveren. Wanneer je ervoor kiest om je kozijnen onbeglaasd te leveren, leveren we de glaslatten wel mee. Kies je wel voor een beglaasd kozijn? Naast HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas, is het ook mogelijk om te kiezen voor1- of 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas. Twijfel je welk glas je in jouw kozijn wilt plaatsen? In onze kennisbank lees je alles over glas.

Glas in de kozijnen van Toelevering Online

Je eigen muuraansluiting kiezen

De kunststof kozijnen van Toelevering Online zijn standaard voorzien van een aanslag, waarmee je eenvoudig het kozijn tegen het stelkozijn kunt monteren. Bij onze houten kozijnen kun je je eigen muuraansluiting kiezen, zodat je het kozijn perfect kunt laten aansluiten op jouw situatie. Uniek is dat je bij Toelevering Online zelfs ervoor kunt kiezen om het kozijn met spouwlat te laten leveren. Dat is de ideale muuraansluiting voor nieuwbouwwoningen.

Afwerking kozijnen

Wij voorzien onze houten kozijnen, ramen en deuren eerst van een flowcoat laag (impregneer laag). Vervolgens wordt handmatig een voorlaklaag aangebracht. Het kozijn dient nog eenmalig afgelakt te worden nadat deze geplaatst is. Onze kunststof kozijnen zijn aan de buitenzijde glad wit, er is een optie om de kozijnen te voorzien van een houtnerf folie in de gewenste kleur.

Optioneel: ventilatieroosters

Vind je het ventileren van ruimtes belangrijk, maar wil je niet continu een raam open hebben staan? Kies dan voor een ventilatierooster! Op die manier kun je ruimtes ventileren zonder dat je een raam of deur open hoeft te zetten. Onze ventilatieroosters worden altijd op het glas geplaatst. De glasaftrek wordt automatisch berekend in onze configurator.

Levering van het kozijn

Wanneer je je kozijnen bestelt bij Toelevering Online, hoef je zelf nergens meer over na te denken. Het hele proces rondom de kozijnen is compleet. Jouw maatwerk kozijnen worden zorgvuldig vervoerd en worden op de door jou selecteerde dag, dagdeel en locatie geleverd. Wist je dat Toelevering Online levert door heel Nederland? Zo leveren wij onder andere in de plaatsen Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Zwolle, Leeuwarden en Utrecht. Het enige wat jij nog hoeft te toen is het kozijn plaatsen. Heb je een houten kozijn besteld, dan moet je hem ook nog even aflakken

Meer informatie over wat er bij de levering van onze kozijnen inbegrepen zit?

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen of wil je ergens graag meer informatie over ontvangen? Het Toelevering Online team helpt je graag verder! Neem contact met ons op.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×