Staand werken bij Toelevering Online

Een kijkje in ons nieuwe kantoor

Niek
22 november 2017

Bij Toelevering Online vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun plek voelen. We geven onze medewerkers graag de ruimte om hun grenzen te verleggen, zodat we samen aan de toekomst van Toelevering Online kunnen werken.

Wij vinden dat een werkplek flexibiliteit en creativiteit moet bieden, zodat medewerkers optimaal kunnen presteren. Onze medewerkers mochten hun werktijden daarom al langere tijd flexibel bepalen en ook vanuit huis werken is niet ongewoon bij ons. Ons traditioneel ingerichte kantoor paste niet meer bij deze werkwijze en visie. Iedere afdeling zat weggestopt in aparte ruimtes, waardoor samenwerken en overleggen niet zo makkelijk ging als wij voor ogen hadden. Tijd voor verandering!

De grote verbouwing

Tijdens de rustigere periode in de bouwvak hebben we het kantoor flink onder handen genomen. We hebben alle muren gesloopt, waardoor alle afdelingen nu makkelijk kunnen samenwerken in één grote ruimte. Het is natuurlijk belangrijk dat de werkplekken zo prettig mogelijk worden ingericht. Het resultaat? Een moderne werkplek waar mensen zelf kunnen kiezen hoe ze werken.

De fietsen zijn een leuke manier om in beweging te blijven. Met mijn kantoorbaan is dat ontzettend handig!
Edwin Pongers, projectcoördinator

Investeren in de gezondheid van onze medewerkers

Het is wetenschappelijk bewezen dat langdurig zitten slecht is voor je gezondheid. Wist je dat het je levensduur zelfs kan verkorten? Staand werken blijkt een positief effect te hebben op productiviteit. Dankzij de nieuwe sta-zit bureau’s blijven onze medewerkers scherp en productief. De bureaufietsen zorgen er daarnaast voor dat iedereen voldoende beweging krijgt gedurende de werkdag.

Een wand die ademt

De plantenwand is niet alleen een echte eye-catcher, maar verhoogt ook de luchtvochtigheid in het kantoor. En dat is niet het enige voordeel! In ons kantoor werkt iedereen samen in één grote ruimte. De plantenwand zorgt voor geluidsopname, zodat we geen geluidsoverlast hebben van elkaar.

Ik merk dat ik veel productiever ben geworden sinds ik ook staand en fietsend mijn werk kan doen. Ik ben niet de enige trouwens, ik hoor ook veel positieve reacties van collega’s.
Irma Ravenshorst, administratief medewerkster

Kantine in het hart van het kantoor

De kantine is in het hart van het kantoor geplaatst. We merkten dat onze kantine steeds meer een plek werd waar ontmoeten, werken en eten samenkwam. Onze nieuwe kantine is een prettige plek waar de hele dag ruimte is om te zitten, niet alleen tijdens de vaste lunchtijdstippen.

Ben je benieuwd geworden naar hoe ons nieuwe kantoor eruit ziet? Je kunt het zelf zien in deze video!

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×