Nieuwe kleuren kunststof kozijnen

Nieuwe kleuren kunststof kozijnen
24 januari 2019

Toelevering Online heeft het assortiment kleuren voor de kunststof profielen uitgebreid. Zowel houtnerf als gladde kleurfolies zijn toegevoegd aan de keuzemogelijkheden in de online configurator. Creëer aan de binnen- en buitenzijde een unieke uitstraling met jouw favoriete kleur. Jelte vertelt in deze blog welke kleuren er mogelijk zijn voor jouw maatwerk kunststof kozijnen.

Uitbreiding assortiment

Om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te kunnen bieden, geven wij jou de mogelijkheid om het kozijn naar wens te personaliseren. De profielen worden op onze productielocaties door een extrusie getrokken en heeft standaard een glad witte of creme witte kleur. Doormiddel van een folie wordt er een kleur aangebracht op het kozijnprofiel. Bekijk hier het overzicht van de toepasbare kleuren voor K-VISION en Gealan maatwerk kunststof kozijnen.

Toepasbare kleuren 

De Gealan kunststof maatwerk kozijnen van het eerste uur waren aan de binnenzijde enkel te leveren met een glad- wit of crème kozijnprofiel. Het aanbod is inmiddels flink uitgebreid en op deze pagina vind je het aanbod wat toepasbaar is op de profielen van Gealan. De kunstof kozijnprofielen van K-VISION hebben op dit moment nog niet de mogelijkheid om aan de binnenzijde verschillende kleuren toe te passen.

Bij de keuze voor houtnerffolie wordt een een houtnerf structuur op het kozijnprofiel aangebracht, hiermee creëer je de uitstraling van een houten kozijn. In combinatie met de houtlook verbinding is je maatwerk kunststof kozijn niet te onderscheiden van een houten kozijn.

Aanvulling voor ons kleurenassortiment?

Bij Toelevering Online zijn wij constant bezig om het aanbod aan te laten sluiten op de wensen van jouw! Heb jij een optionele toevoeging aan het assortiment kunststof kleuren? Laat het ons weten via de klantenservice.

Neem contact op

Voor al je vragen over de verschillende kleuren voor de kunststof kozijnprofielen kan je contact opnemen met onze klantenservice. Ons team is te bereiken via de telefoon, chat, mail & Whatsapp. Daar staan zij elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur voor je klaar.

Bestel jouw kunststof kozijnen bij Toelevering Online. De kozijnen worden door heel Nederland geleverd. Toelevering Online levert onder andere in de plaatsen Emmen, Rotterdam, Amsterdam, Enschede, Eindhoven, Den Haag en Breda.

Stel jouw maatwerk kozijn samen

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×