Op tijd bestellen

Klantenservice
1 juli 2021

Er is wereldwijd een tekort aan bouwmaterialen, zoals hout, staal en kunststof. Dat resulteert in hogere inkoopprijzen en langere levertijden. Bij Toelevering Online hebben we hier helaas ook mee te maken. Hoewel we er alles aan doen om onze doorgaans snelle levertijden waar te maken, hebben we soms toch te maken met orders die langer op zich laten wachten dan gecommuniceerd wordt op onze website. Het is daarom belangrijk om ruim te plannen en je bestelling op tijd bij ons te plaatsen.

Bestel op tijd

Wij adviseren om jouw kozijnen, schuifpuien en deuren op tijd bij ons te bestellen. Bouw speling in tussen de gecommuniceerde leverdatum door Toelevering Online en de datum waarop je het nieuwe kozijn gaat plaatsen. Zo weet je op de plaatsingsdatum zeker dat je alle materialen hebt en dat een vertraagde levering niet voor vertraging van de klus zorgt.

Veruit onze meeste orders worden op de afgesproken datum geleverd. Waar dat incidenteel toch niet lukt, denken wij mee met een geschikte oplossing. We moeten er helaas van uitgaan dat de materiaalproblemen op de wereldmarkt voorlopig aanhouden.

Wereldwijde problemen levering grondstoffen

Er zijn verschillende oorzaken van de internationale problemen. Diverse landen moesten hun fabrieken vanwege corona sluiten of hun productie afschalen. De bouwsector is ondertussen in hoog tempo doorgegaan met bouwen en veel particulieren kozen ervoor om hun woning tijdens de coronaperiode op te knappen. Tegelijkertijd speelt er een handelsconflict tussen Amerika en China. Dat zorgt dat er nu een extreme vraag is naar bouwmaterialen.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×