Nieuw: 2-delige kunststof kiepschuifpui

Daan
8 oktober 2020

Er is een nieuwe toevoeging binnen het kunststof assortiment van Toelevering Online, namelijk de 2-delige kunststof kiepschuifpui. Dit is de eerste kiepschuifpui binnen ons assortiment. Een kiepschuifpui kan je zowel op de kiepstand zetten als volledig openen.

Eigenschappen 2-delige kunststof kiepschuifpui

De 2-delige kunststof kiepschuifpui is beschikbaar met het K-Vision Trend profiel. Doordat dit profiel een slanke uitstraling heeft, creëer je met deze kunststof schuifpui veel lichtinval in je woning. Wij werken bij onze schuifpuien alleen met veiligheidsbeglazing, die we van binnenuit plaatsen. Dit zorgt voor een strak aanzicht, hoge inbraakwerendheid en voorkomt doorvallen. De schuifpui heeft een afmeting van 81 x 120 mm en een aanslag van 18 mm. Wij adviseren dan om stelkozijnen te gebruike met een dikte van 13 a 18 mm zodat er 3 tot 5 mm speling is. Daarnaast heeft het K-Vision Trend profiel goede isolatiewaarden.

Extra ventilatie in de woning

Door de kiepstand is het bij de kiepschuifpui mogelijk om eenvoudig je woning te ventileren, zonder de schuifpui helemaal te openen. Om de schuifpui te openen haal je namelijk eerst de kruk naar je toe in de kiepstand, waarna je de pui via het vaste deel open kunt schuiven. Al het beslag leveren we standaard mee.

Stel je achuifpui eenvoudig samen

Net als onze andere producten kun je ook de kunststof kiepschuifpui eenvoudig zelf samenstellen in onze configurator. Voer de gewenste maatvoering in en kies de opties waar je uit kunt kiezen. Je ziet direct de kosten en levertijd van de schuifpui.

Hulp nodig?

Wil je meer informatie over de 2-delige kunststof kiepschuifpui of heb je hulp nodig bij het samenstellen? Wij helpen je graag. Onze klantenservice staat op maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Doordeweeks zijn we bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×