Nieuw: 4-delige houten schuifpui

Daan Aveskamp
24 juni 2019

Het assortiment van Toelevering Online is uitgebreid met een nieuw product! Je hebt de mogelijkheid om jouw houten 4-delige schuifpui te configureren. Met een 4-delige schuifpui creëer je een ruimtelijk gevoel en tijdens de zomer kun je met een schuifpui heel eenvoudig binnen met buiten combineren! Vanaf de productpagina en in de configurator stel je in 4 simpele stappen jouw maatwerk schuifpui samen.

Eigenschappen 4-delige schuifpui

De verschillende delen schuiven langs elkaar heen om de opening te creëren. De keuze voor een schuifpui is snel gemaakt als je weinig ruimte hebt. Bij een schuifpui heb je namelijk geen last van draaiende delen. Onze 4-delige schuifpui gaat tot wel 6000 mm breed en tot maar liefst 2922 mm hoog. De middelste delen van de schuifpui zijn de bewegende delen en vakken zijn gelijk verdeeld. Op dit moment is de 4-delige schuifpui alleen te configureren in Mahonie. Hier lees je meer over de productsamenstelling.

Toepassing 4-delige schuifpui

Aan de binnenzijde van schuifpui wordt tweemaal gebruik gemaakt van een knopcilinder. De buitenzijde van de schuifpui wordt voorzien van een kom. De Easy-Ent onderdorpel is gemaakt van glasvezel en kent een hoge isolatiewaarde.

Je creëert met een 4-delige schuifpui een ruime opening en zorgt voor meer licht in huis in vergelijking met tuindeuren. Naast 4-delige schuifpuien bieden wij bij Toelevering Online ook tuindeuren en 2-delige schuifpuien aan. Niek vertelt je het het verschil tussen tuindeuren en schuifpuien in deze blog.

4-delige of 2-delige schuifpui samenstellen?

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw 4-delige schuifpui?

Wij bieden zowel houten schuifpuien en kunststof schuifpuien op maat aan. We begrijpen dat het lastig is om de juiste maatvoering te bepalen voor jouw maatwerk schuifpui. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact op met ons om je wensen te bespreken. We staan graag voor je klaar met het juiste advies op maat. 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×