Nieuw: Aliplast kozijnen

Annelie
26 april 2022

De Aluminium kozijnen van Aliplast passen helemaal in de frisse en strakke architectuur van nieuwbouwwoningen of kan zorgen voor een moderne look in oudere huizen. Binnen zijn momenteel de taatsdeuren en de houten visgraatvloeren een mooie trend en deze look kun je perfect afwerken met aluminium kozijnen van Aliplast.

De oorsprong van Aliplast

Het van oorsprong Belgische bedrijf Aliplast heeft zich ondertussen al flink verspreidt over de hele wereld. Dat is niet zonder reden, ze bieden namelijk al 30 jaar degelijke en betrouwbare aluminium kozijnprofielen. Bij Toelevering Online leveren we kozijnen en deuren van Aliplast met 5 jaar garantie, bekijk de voorwaarden.

Productaanbod kozijnen

We hebben een divers aanbod aan Aliplast kozijnprofielen in het assortiment, namelijk voor vast glas, draaikiepramen en deurkozijnen. Zo wordt je raamkozijn een echte toevoeging in het huis. De kozijnen kun je bestellen inclusief HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas. Ook is er een- of tweezijdig gelaagd veiligheidsglas beschikbaar.

Specificaties Aliplast Imperial kozijnprofiel

Het kozijnprofiel heeft een afmeting van 87 mm x 65 mm. De hoge kwaliteit aluminium heeft een isolatie van 1,57 W/m²K. De deuren hebben een Uf van 1,84 W/m²K. Het raamprofiel is 45 mm x 65 mm en het deurprofiel is 89 mm x 65 mm. De tussenstijlen en tussendorpels zijn 87 mm.

De kozijnen zijn comfortabel in gebruik, omdat het aluminium materiaal eenvoudig is in onderhoud. Af en toe neem je het af met een natte doek om het vuil eraf te vegen en je kan weer een tijdje vooruit!

Ben je benieuwd naar alle technische details van het kozijnprofiel? Bekijk dan onze pagina met productinfo over Aliplast.

Toch niet helemaal de specificaties die je zoekt? Naast het degelijke en betrouwbare Aliplast kozijnprofiel hebben wij ook verschillende comfortabele en luxe aluminium kozijnen van Reynaers.

Aluminium deuren

De aluminium deuren zijn in een gemiddeld lifestyleprogramma op de televisie niet weg te denken en wij snappen wel waarom ze zo populair zijn! Van simpele tuindeur tot draaikiepdeur, we hebben het in het aanbod en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren van wit, antracietgrijs tot zwart.

Aluminium kozijn op maat bestellen

De aluminium kozijnen en deuren van Aliplast stel je gemakkelijk samen in de configurator. Kies voor de optie aluminium kozijn en vul de afmetingen van het kozijn in. Nadat je de specificaties en details hebt bepaald, zie je direct de prijs en de levertijd van je Aliplast kozijn.

** De gebruikte interieurfoto met het aluminium kozijn op deze pagina is impressie voor de stijl die je kan creëren met aluminium, dit is niet het Aliplast kozijn.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×