houten deur met ventilatierooster

Bergingsdeuren (binnen 24 uur geleverd)!

Daan
10 februari 2020

Het assortiment van Toelevering Online is uitgebreid met een nieuw product! Vanaf heden zijn er houten bergingsdeuren te bestellen. De bergingsdeuren zijn buitendraaiend en gemaakt van Meranti hardhout. Onze houten bergingsdeuren zijn zeer geschikt als deur voor een berging, schuur, tuinhuis of blokhut. Lees in deze blog de voordelen, afmetingen en levering van de bergingsdeur!

Voordelen van de bergingsdeur

Ben je opzoek naar een deur inclusief kozijn voor je schuur, blokhut, tuinhuis en/of berging? Dan is de bergingsdeur erg geschikt! De bergingsdeur is een goedkoop alternatief van goede kwaliteit ten opzichte van de normale deur. De bergingsdeur is, doordat het niet aan verschillende keurmerken hoeft te voldoen, een stuk goedkoper. Het Meranti hardhouten profiel is iets smaller en het houten kozijn voldoet niet aan alle normering, maar voor veel schuren, bergingen en tuinhuisjes is dit ook geen vereiste. Heb jij bijvoorbeeld een schuur of berging met een enkelsteensmuur? Dan is onze bergingsdeur inclusief kozijn een goede oplossing! We leveren de bergingsdeuren compleet gemonteerd en afgehangen in een hardhouten kozijn. Je hoeft het kozijn enkel nog te plaatsen.

Maatvoering

Wij leveren de bergingsdeuren in een enkel formaat met standaard afmetingen. De standaard buitenmaat van het kozijn is 1014 x 2220 mm. Het deurhout is net als het kozijn gemaakt van Meranti en is 38mm dik. Een normale deur is 54 mm dik, dus de bergingsdeur is iets minder dik.

Bestel vandaag nog een deurkozijn voor jouw berging, schuur of tuinhuis

Standaard met glas, in de aflak en met beslag

Wij kunnen de Meranti bergingsdeuren al binnen 24 uur leveren waardoor jij snel verder kan met jouw klus. Wij leveren de houten bergingsdeuren standaard in de aflak. Zowel het kozijn als de deur worden afgelakt met witte aflak (RAL9010). De bergingsdeur is niet voorzien van een dorpel, maar van een stelijzer. De hardhouten bergingsdeur wordt standaard voorzien van glas, namelijk een enkele ruit 33.1 gelaagd mat glas. Wij leveren de bergingsdeur compleet inclusief beslag. Scharnieren, deurgarnituur, cilinder met kerntrekbeveiliging zijn allemaal inbegrepen.

 

meranti bergingsdeur hardhouten kozijn van Toelevering online Meranti bergingsdeur

Al binnen 24 uur geleverd of af te halen

Bij Toelevering Online wordt de bergingsdeur nóg sneller geleverd dan andere producten! Binnen 24 uur kun je de bergingsdeur geleverd krijgen. Je kunt de deur laten bezorgen via het normale bokkensysteem. Een andere optie is het afhalen bij een pick-up point of de fabriek in Rijssen.

Vragen?

Wil je meer weten over onze bergingsdeuren of heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice, het team staat klaar voor al je vragen via onze chat, mail, telefoon (085 8085 030) of WhatsApp .

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×