Nieuw: Finti profiel

Daan Aveskamp
4 juli 2019

Een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Toelevering Online is de houtsoort Finti. Deze wordt vervaardigd uit geoptimaliseerd uit Scandinavisch naaldhout. De Finti kozijnen zijn het meest verantwoorde en milieuvriendelijke houtsoort van dit moment. De verdiepte kozijnen van de houtsoort Finti zijn gegarandeerd 100% PlanetProof.

De nieuwste toevoeging aan het houten assortiment van Toelevering Online is een verantwoorde keuze als het gaat om kozijnhout. Finti is 58% beter isolerend dan tropisch hardhout, en dat zorgt voor besparing. Het milieuvriendelijke Finti kozijn is KOMO en FSC gecertificeerd. Een van de meest unieke eigenschappen van deze houtsoort is dat je het kozijn pas na 12 jaar moet overschilderen. Dit zorgt voor jarenlang plezier na de levering.

Eigenschappen Finti

Al onze kozijnen, ramen en deuren worden voorzien van een drie-laags verfsysteem en zijn volledig afgelakt tijdens de productie. In combinatie met de houtsoort Finti is het dus na 12 jaar pas nodig om het gehele kozijn opnieuw te schilderen. Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm, tussenstijlen- en dorpels zijn altijd 90 x 114 mm bij Toelevering Online. Bij schuifpuien passen wij zwaarder kozijnhout toe, dat maakt het geheel een kwalitatief beter kozijn. De afmetingen van het kozijnhout bij schuifpuien is 67 x 138 mm.

Maatwerk Finti kozijnen samenstellen

Vanaf de productpagina kun je in vier eenvoudige stappen je maatwerk kozijnen samenstellen. Op basis van jouw invulling van het kozijn kun je jouw houtsoort bepalen. Onze houten Finti kozijnen worden volledig afgemonteerd geleverd, inclusief SKU** garnituur en voldoet daarnaast ook aan het politiekeurmerk.

Duurzaam Finti kozijn

Er is steeds meer interesse in of vraag naar duurzame materialen met unieke en verantwoorde eigenschappen van een maatwerk kozijn. Bij Toelevering Online vinden wij het belangrijk om PlanetProof kozijnen te leveren. De kozijnen, ramen en deuren van de houtsoort Finti worden volledig afgelakt! Op dit moment worden deze in de kleur Wit (RAL 9010) en Verkeersgrijs A (RAL7042) geleverd.

Meer informatie over de houtsoort Finti?

Heb je meer vragen over de toepassing van de materialen? Onze klantenservice staat je graag te woord en helpt je graag verder. Op werkdagen bereik je ons vanaf 08:00 tot 22:00 uur in de avond, op zaterdag staan we klaar van 09:00 tot 16:30 uur. Bel ons op 085 8085 030 of stuur een bericht via de chat, mail of WhatsApp!

Maatwerk houten kozijnen

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×