Nieuw: Gealan kozijnen in de kleur zwart!

Niek
12 juli 2019

Het assortiment binnen het kunststof Gealan profiel is uitgebreid met de kleur zwart (RAL 9005). Deze kleur is enorm populair, omdat deze kleur een industriële en stoere look geeft aan jouw huis. Ook benieuwd naar de mogelijkheden met de kleur zwart? Jelte vertelt je in deze blog meer over zwarte kunststof kozijnen!

Industrieel zwart 

Naast de trendkleuren donkergroen, crème, wit, antraciet, grijs en blauw, introduceren we zwart als nieuwe kleur binnen het assortiment kunststof kozijnen. RAL 9005 is dé absolute trendkleur van dit moment. In de meest populaire woonbladen en op social mediakanalen zie je constant doorkijkjes met zwarte kozijnen. De populaire zwarte kleur geeft een stoere en industriële look tegelijkertijd. Het contrast met het lichtinval creëert namelijk een moderne uitstraling bij jouw woning. Bovendien passen ze perfect bij de stalen binnenkozijnen, dé woontrend van dit moment.

Gealan profiel

Op dit moment is de zwarte kleur RAL 9005 enkel mogelijk bij het Gealan profiel. De kleur kun je toepassen met een gladde folie, die zowel aan de binnen- als buitenkant geconfigureerd kan worden. Vind je de kleur zwart (RAL 9005) te donker? Dan kun je bij Toelevering Online ook gaan voor een lichtere kleur zoals antraciet grijs (RAL 7016), zijdegrijs (RAL 7044), agaat grijs (RAL 7038).

Door te kiezen voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk kunststof kozijn kun je jarenlang van de kwaliteit genieten. Het kunststof kozijn is namelijk bestand tegen weersinvloeden van buitenaf, zoals wind, regen en UV-straling. Hierdoor heb je jarenlang plezier van jouw maatwerk kozijn. Wil je meer weten over de mogelijke kleuren binnen het Gealan profiel? Hier vind je een overzicht van de toepasbare kleuren. 

Maatwerk kozijn samenstellen

Wil jij ook een stoer en industrieel karakter creëren met zwarte kozijnen? Ga meteen aan de slag met jouw maatwerk kozijn!

Vragen?

Onze klantenservice beantwoord graag jouw vraag over kozijnen of de kleurmogelijkheden. Wil je weten hoe je de kleur kunt toepassen? Neem dan contact op met één van onze collega’s. Je kunt Toelevering Online bereiken via de telefoon (085 8085 030), WhatsApp, chat of mail. De klantenservice is op werkdagen vanaf 08:00 tot en met 22:00 te bereiken. Ook op zaterdag staan we voor je klaar van 09:00 tot 16:30 uur.

Wilt je het Gealan kozijn in de kleur zwart thuis geleverd en geplaatst hebben? Toelevering levert zijn kozijnen door heel Nederland. Van Amsterdam tot Enschede en van Leeuwarden tot Venlo.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×