Nieuw: horren bij draaikiepramen

Daan
20 mei 2020

We zijn alweer een tijdje op weg in de lente en tijdens het zonnige weer gooien we graag onze ramen wagenwijd open. De insecten reageren natuurlijk ook op het mooie weer en kruipen maar al te graag uit hun schulpjes om de wijde wereld in te gaan. Om binnen zo ongestoord mogelijk te kunnen genieten van het zonnige weer hebben we bij Toelevering Online de horren bij draaikiepramen geïntroduceerd. Hieronder lees je een aantal tips voor het gebruik van horren.

Gemakkelijk openen en sluiten van ramen met hor

De meeste mensen hebben tijdens het zonnige weer hun ramen de gehele dag door op een kiepstand staan, zodat de frisse lucht het huis binnen kan. Met een hor op het maatwerk kozijn van Toelevering Online kun je de woning voorzien van frisse lucht zonder dat er ongewenste insecten en ander ongedierte naar binnen komen. Een binnendraaiend raam kan gemakkelijk worden voorzien van een hor. Een inzethor laat de draaiende delen van het maatwerk kozijn gemakkelijk openen en sluiten. De inzethorren zijn daarom perfect voor draaikiepramen.

Een ongestoorde nachtrust met horren

In het voorjaar kun je weer vaker met je ramen open slapen, heerlijk! Maar niets is vervelender dan een insect dat in je kamer blijft zoemen. De oplossing hiervoor is een hor in het raam plaatsen. Horren zijn praktisch en bieden bescherming tegen verschillende insecten. Zo heb je een nachtrust zonder gezoem of gefladder van insecten. De horren worden op dit moment alleen bij de draaikiepramen aangeboden.

Maatwerk hor bestellen

Bij Toelevering Online kun je vanaf heden een maatwerk hor bestellen voor jouw draaikiepramen. De horren zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, zodat deze altijd past bij de uitstraling van je woning. We leveren de hor op basis van de afmetingen en de kleur van het draaikiepraam. De horren zitten altijd in elkaar en worden tegelijk geleverd met de maatwerk kozijnen.

Eenvoudig te monteren

Een inzethor is makkelijk te monteren vanwege het handige klemsysteem. De horren zijn aan de boven- en onderzijde voorzien van een veer. Bij het plaatsen van de hor klemmen de veren zich in de opening, waardoor de inzethor zichzelf vastklikt. De bevestigingen van de inzethor is niet permanent en daarom dus ook makkelijk te verwijderen. Meer productinformatie over de horren? Op de pagina productinformatie horren vind je meer details over de horren.

 

Vragen over maatwerk horren?

Heb je vragen over de maatwerk horren van Toelevering Online? Stel je vragen eenvoudig via de chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wil je weten hoe je een hor kunt toevoegen aan je bestelling? Onze professionele klantenservice staat klaar om je te helpen met je vragen over de maatwerk horren. We zijn te bereiken op 085 8085 030, op werkdagen van 08:00 tot 22:00 en in het weekend op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×