NIEUW: houten garagedeuren

Nieuw: Houten garagedeuren

Daan
31 maart 2020

Het is lente! Perfect weer om te gaan klussen. Vanaf maart 2020 zijn er ook houten garagedeuren te bestellen bij Toelevering Online. We bieden hierin de mogelijkheid om te kiezen voor een dubbele dichte deur met een vlak of bossing paneel. Met de garagedeuren  creëer je een bredere toegang tot je garage. Meer weten? Wij vertellen je alles over onze garagedeuren in deze blog!

Garagedeuren met vlak paneel en bossing paneel

In het assortiment houten kozijnen zijn de de houten garagedeuren van Toelevering Online te bestellen met een vlak en een bossing paneel. Het betreffen stapeldorpeldeuren waarbij de glassponningen zijn voorzien van panelen, hierdoor krijg je een dubbele dichte deur. De panelen zijn vervaardigd uit Tricoya. Tricoya is enorm duurzaam, zet niet uit en krimpt bijna niet. Dit maakt het erg geschikt voor buitentoepassingen.

De garagedeuren met vlak paneel hebben een dikte van 18 mm dik en de garagedeuren met bossing paneel hebben een paneel van totaal 24 mm dik. Het paneel wordt aan de binnenzijde vastgezet met glaslatten van 17 x 17 mm.

Kozijnhout profielen houten garagedeuren

De houten garagedeuren worden compleet en afgehangen geleverd in een houten kozijn. Wij bieden jou hierin de mogelijkheid om te kiezen uit een hardhouten Mahonie kozijnprofiel of het planetproof Finti kozijnprofiel. De verdiepte kozijnprofielen hebben een afmeting van 67 x 114 mm. De loopdeur bepaal je in onze configurator en werkt middels een kruk-kruk bediening. De vaste deur open je met een geïntegreerde espagnolet.

SKG** keurmerk en DTS onderdorpel

Het beslag van de houten garagedeuren voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG** keurmerk. Jij bent hierdoor zeker dat de garagedeuren inbraakwerend zijn. Weten welk beslag wij toepassen? Raadpleeg dan onze productinformatie voor houten kozijnen. Standaard worden de houten garagedeuren gelevererd met onderhoudsvrije DTS onderdorpel welke beschermt tegen weersinvloeden. Liever een houten onderdorpel? Geen probleem, je kunt dit eenvoudig selecteren bij het samenstellen van jouw garagedeuren op maat. Wij adviseren bij kozijnen die op het peil worden geplaatst om te kiezen voor de kunststof DTS onderdorpel.

Houten garagedeuren samenstellen en vanaf 5 werkdagen geleverd

Je stelt onze openslaande deuren voor jouw garage simpel én snel samen met onze online configurator. In slechts vier stappen stel jij jouw garagedeuren op maat samen. Bepaal de maatvoering, selecteer de eigenschappen en kies of jij jouw houten garagedeuren in de voor of aflak wilt bestellen. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en je kan de kleur van het kozijn en de deuren apart configureren. Wij berekenen direct jouw prijs zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij snappen dat je graag snel verder wil met jouw klus en bieden daarom een snelle levering. Bestel vandaag nog jouw houten garagedeuren op maat en krijg binnen 5 werkdagen bij jou op locatie geleverd!

Meer informatie over houten garagedeuren?

Wil je meer weten over onze houten garagedeuren? Bekijk de productinformatie of neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer: 085 8085 030 of je kunt ons benaderen via de chat, mail of WhatsApp. Wij helpen je graag!

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×