Nieuw: houten voordeuren

Daan Aveskamp
27 februari 2019

Sinds kort kun je bij Toelevering Online maatwerk houten voordeuren bestellen. Het aanbod van onze houten kozijnen is uitgebreid met 6 voordeuren. Alle voordeuren zijn binnendraaiend, optioneel met briefsleuf. Stel je voordeur samen vanaf onze productpagina of start met samenstellen in onze gebruiksvriendelijke configurator.

Specificaties houten voordeuren

De maatwerk voordeuren worden vervaardigd uit een geïsoleerde deurplaat. De deurplaat is op twee plaatsen voorzien van een dunne aluminium plaat. Deze zie je niet, maar zorgt ervoor dat de deur zo min mogelijk gaat werken. Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dat betekent dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. De impregneerlaag sluit het kozijnhout volledig af, groeven en naden worden afgesloten en vervolgens wordt er handmatig een voorlaklaag aangebracht. De voordeur moet na het plaatsen altijd nog worden voorzien van een aflaklaag.

De minimale breedte van de deur is 959 mm en maximaal 1199 mm. De afmetingen voor de hoogte gaan vanaf 2164 mm tot aan 2454 mm. Dit zijn de buitenwerkse maten inclusief kozijn. Kies je gewenste maatvoering en selecteer jouw opties. Bekijk hier de overige specificaties van onze houten kozijnen.

Voordeur TH-04

De beglazing kan optioneel worden meegeleverd. Je hebt de mogelijkheid om HR ++ 2-zijdig gelaagd glas toe te passen. Dit heeft te maken met de doorvalveiligheid, het glas bestaat zowel de buitenzijden en binnenzijde uit twee ruiten van 3 mm die tegen elkaar zijn aangezet met daartussen een folie. 

Vind je het lastig om de maatvoering van de deur te bepalen? Daan heeft ook een blog geschreven over de standaard maten van deuren. Hij legt je hier uit hoe je dit het beste kunt berekenen. Ga snel naar de blog. 

Type voordeuren

Op dit moment zijn er 6 verschillende type voordeuren. De type voordeuren zijn bij Toelevering Online zorgvuldig geselecteerd. Zo heeft een voordeur meestal een kleiner raam en een ander type deurklink dan een tuindeur of stapeldorpel-deur. Bij de voordeuren is er rekening gehouden met voldoende lichtinval. Bekijk de voordeuren op deze productpagina.

Levering houten voordeuren

Onze voordeuren worden compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur geleverd. Aan de hand van de maatvoering bepaal je de afmetingen van jouw voordeur.

De voordeuren van Toelevering Online worden al vanaf 10 werkdagen geleverd. Selecteer bij het afrekenen jouw gewenste aflevermoment. De dag en het dagdeel kies je ook zelf. Dat is wel zo handig, want zo kun jij precies bepalen wanneer je het kozijn geleverd wilt krijgen!

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw voordeur?

Heb je vragen over onze voordeuren?! Neem dan contact op met onze professionele klantenservice, het team staat klaar voor al je vragen via onze chat, mail, telefoon of WhatsApp (0548-535315).

Onze houten kozijnen worden geleverd door heel Nederland. Toelevering Online levert onder andere in de plaatsen Den Haag, Enschede, Tilburg, Amsterdam, Eindhoven en Leeuwarden.

Bekijk onze voordeuren hier:

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×