Nieuw: K-VISION Classic profiel

Daan Aveskamp
22 februari 2019

Het assortiment kunststof kozijnen is uitgebreid! Het K-VISION Classic profiel is vanaf nu te bestellen bij Toelevering Online. Het profiel is een klassiek kunststof profiel met een vlakke profilering. De eerste kozijnen met het K-VISION Classic profiel in Nederlandse gevels dateren al van 40 jaar terug. Meer weten over het nieuwe kunststof profiel? Lees dan snel verder.

Vlak K-VISION Classic kozijnprofiel

Tegenwoordig wordt dit kozijnprofiel vaak toegepast in moderne grijstinten en zijn ze vanwege de strakke, aluminium look populair bij Toelevering Online. Het is het kunststof alternatief voor een aluminum kozijnen. Dit K-VISION kozijnprofiel is uniek ten opzichte van andere K-VISION kozijnen vanwege het ‘vlakkere’ uiterlijk. Door de lange levensduur kan er jarenlang bespaard worden op de onderhoudskosten en daarnaast zijn ze 100% recyclebaar en loodvrij. Kunststof kozijnen zijn makkelijk te reinigen, in deze blog lees je er meer over.

Specificaties K-VISION Classic

De vraag naar vlakke kozijnen neemt toe, K-VISION Classic heeft het slankste kunststof profiel en biedt een optimale lichtinval. Het profiel van K-VISION Classic heeft namelijk een inbouwdiepte van 76 mm. De afmetingen voor het standaardprofiel zijn 84×76 mm, tussenstijlen met binnensponning zijn bij Toelevering Online voor het Classic profiel altijd 84 x 76 mm. Het kunststof kozijn is geschikt voor alle soorten glastypen, de standaard glasopname is 48 mm. De isolatiewaarde van het kunststof kozijn is 1.1 (Ufr).

 

Het kozijn wordt voorzien van een aanslag van 21mm, wij adviseren daarom dan ook 21 mm dikke stelkozijnen. Benieuwd naar de kunststof kozijnen met het K-VISION Classic profiel. Bekijk deze pagina met de toegepaste materialen van het kunststof kozijn.

Vragen over het K-VISION Classic profiel?

Meer informatie nodig over het nieuwe kunststof profiel K-VISION Classic? Onze professionele klantenservice staat op werkdagen en zelfs op zaterdag klaar voor al jou vragen. Neem contact op via de telefoon, mail, chat of stuur ons een WhatsApp bericht (085 8085 030) en we helpen je zo snel mogelijk aan een antwoord.

Geïnteresseerd in een kunststof kozijnen? Bestel deze dan bij Toelevering Online. Wij leveren kunststof kozijnen door heel Nederland. Toelevering Online doet dit onder andere in Limburg, Groningen, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×