Nieuw: maatwerk aluminium kozijnen

Daan
3 mei 2021

Bij de inrichting van een woning valt de keuze steeds vaker op een industriële staallook, maar ook aan de buitenkant wordt deze trend almaar populairder. Kozijnen zijn een bepalende factor in het creëren van een strak aanzicht. Voor zowel een chique als stoere uitstraling geven mensen in toenemende mate de voorkeur aan aluminium kozijnen. Om aan deze groeiende klantvraag te voldoen, heeft Toelevering Online haar aanbod uitgebreid met aluminium kozijnen.

Licht materiaal

Naast houten en kunststof kozijnen levert Toelevering Online sinds april 2021 ook CS68 aluminium kozijnen van het profiel Reynaers. Een in vergelijking met hout en kunststof relatief licht materiaal en in de bouwwereld daarom ook zeer geliefd om mee te werken. Zowel de houten, kunststof als aluminium kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien kunnen volledig naar eigen wens online worden samengesteld.

Sterk en stabiel

Met name bij moderne huizen of bedrijfspanden met grote open glaspartijen valt de keuze vaak op de hoogwaardige aluminium kozijnen. Ze zijn namelijk zeer sterk en stabiel, wat ze uitermate geschikt maakt voor grote overspanningen. Bij bijvoorbeeld een volledig glazen gevel of brede schuifpui geeft het ranke profiel daarbij ook een heel strakke uitstraling. Door bij alle raamoppervlakten hetzelfde materiaal toe te passen, wordt er eenheid in het geheel gecreëerd.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De aluminium kozijnen zijn perfect bestand tegen alle weersinvloeden: ze nemen geen vocht op, dus barsten of rotten niet, en ze zijn niet vatbaar voor uv-straling of temperatuurschommelingen. Daarnaast behoudt het stevige, roestvaste materiaal haar vorm en kleur, zorgt het voor een goede isolatie en is het ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met keuze in matte of glanzende coating. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeft de aluminium variant nooit (over)geschilderd of bijgewerkt te worden.

Stel je eigen aluminium kozijn samen

Via onze online configurator stel je simpel en snel je eigen (aluminium) kozijnen samen. Na het invoeren van de maten, het bepalen van de vakvulling, beglazing en eigenschappen als profiel en kleur, wordt direct de prijs berekend. Kom je er niet helemaal uit? Vraag het onze klantenservice. Ons klantenserviceteam staat ook altijd voor je klaar om vóór betaling de bestelling nog even samen door te nemen. We helpen je graag verder!

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×