houten schuifpui van Toelevering online in gevel

Nu ook schuifpuien bij Toelevering Online

Daan Aveskamp
2 mei 2017

Het is nu mogelijk om een complete houten schuifpui te bestellen bij Toelevering Online. Net als al onze andere kozijnen leveren wij ook de schuifpui al vanaf vijf werkdagen op locatie, waar jij wilt. Onze producenten staan te popelen om jouw houten schuifpui te produceren!

Zwaarder kozijnhout voor degelijk kozijn

In plaats van de reguliere afmetingen kozijnhout (67 x 114 mm), passen we bij een schuifpui altijd 67 x 138 mm kozijnhout toe. Dit doen we bewust, zodat we dikkere deuren kunnen toepassen en een kwalitatief beter en degelijker kozijn kunnen samenstellen.

Onderhoudsvrije dorpels

We leveren onze houten schuifpui standaard met de onderhoudsvrije Easy-Ent onderdorpel, deze dorpel is vervaardigd uit glasvezel en bestand tegen invloeden van buitenaf. Het hefschuifbeslag dat wij toepassen is van het fabricaat GU. Uiteraard kan ook de schuifpui beglaasd geleverd worden. Bekijk de configurator en stel je kozijn samen.

Uitbreiding productaanbod

Wij zijn continue bezig met het uitbreiden van het productaanbod. Bekijk onze houten kozijnen of stel jouw maatwerk kozijn samen in onze configurator.

Onze schuifpuien

Meer informatie over onze schuifpuien?
Wil je meer informatie over het bestellen van onze houten schuifpuien of onze kunststof schuifpuien? Neem dan snel contact met ons op. Onze klantenservice is te bereiken van 08.00 tot 22.00 op werkdagen, op zaterdag staan wij klaar voor al je vragen van 09.00 tot 16.30 uur. De schuifpuien worden door heel Nederland geleverd op de voor jou gewenste locatie. Ze kunnen al vanaf 5 werkdagen geleverd worden zodat je weer snel verder kunt met je project. Toelevering Online levert onder andere in de provincie Flevoland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Friesland.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×