Kunststof raamkozijn K-VISION Trend HVL verbinding

Schüco tijdelijk niet leverbaar

Klantenservice
8 december 2021

Bij Toelevering Online doen we er alles aan om onze hoge kwaliteit en snelle levertijden waar te maken. Omdat onze huidige Schüco leverancier hier op dit moment niet aan kan voldoen, hebben we besloten de Schüco profielen tijdelijk uit ons assortiment te halen. We zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe productiepartner, zodat we jou snel weer van deze producten kunnen voorzien. Via onze website en overige kanalen houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Alternatieve kunststof profielen

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen of schuifpuien die we wél simpel en snel kunnen leveren? En, die een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding hebben? Bekijk dan ons actuele aanbod kunststof kozijnen en stel ze zelf samen in de configurator. Heb je nog vragen over de tijdelijke wijziging in ons assortiment of hulp nodig bij het samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kunststof tuindeuren Gealan S9000 kozijnprofiel

Alternatief 1: Gealan kunststof kozijnen

Onze Gealan kozijnen scoren uitstekend op het gebied van onderhoud en veiligheid, uitstraling, milieu en prijs-kwaliteitverhouding. Gealan biedt een verdiept profiel met drie dichtingen, waardoor er een isolatiewaarde van 1,1 Ufr kan worden behaald. Onze Gealan kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Bij het bestellen van een product met een profiel van Gealan heb je een ruime keuze in kleur en structuren. Hierbij kan je een houtlook creëren door middel van een houtnerf structuur. De kozijnen van Gealan leveren we inclusief glas met roeden en beslag.

Kunststof raamkozijn K-VISION Trend HVL verbinding K-VISION Trend kozijnprofiel

Alternatief 2: K-VISION kunststof kozijnen

De K-VISION kozijnen zijn de aller slankste verdiepte kunststof kozijnprofielen op de markt. De K-VISION Trend en Classic onderscheiden zich van de rest, omdat deze slechts een aanzichtbreedte hebben van 63 mm. Doordat deze K-VISION kozijnen zulke strakke en slanke kozijnprofielen hebben, nemen zij een drietal prominente voordelen met zich mee. Ten eerste heeft bijvoorbeeld een raam een groter glasoppervlak, waardoor er meer licht doorheen kan. Als tweede is er een hogere Uw-waarde door een betere kozijn-glas-verhouding. Als laatste is het kozijn architectonisch verantwoord door het slanke aanzicht.

Het K-VISION systeem is volgens BRL 0703 “Kunststof Gevelelementen” gecertificeerd. Dit geeft aan dat de producten van K-VISION voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het bouwbesluit en de kwaliteitseisen uit de markt. Daarnaast zijn K-VISION producten ook SKG**- en KOMO-gecertificeerd.

Meer weten over de kozijnprofielen en de verschillen tussen K-VISION en Gealan? Lees dan onze blog: Gealan VS K-VISION Trend kozijnprofiel

Onze kunststof kozijnen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×