Simpel en snel kozijnen bestellen

Toelevering Online is vernieuwd!

Niek Wopereis
1 november 2017

De vernieuwde website van Toelevering Online is online! Het uitgangspunt van de vernieuwing was om de website eenvoudiger te maken voor bezoekers. Daarom hebben we het hele bestelproces vereenvoudigd: van het selecteren van de producten tot het werken met de configurator en alles wat daarbij komt kijken. Samen met Moddit hebben we de website sneller, gemakkelijker en veiliger gemaakt.

 

Toelevering Online - simpel en snel kozijnen bestellen Samen met Moddit hebben we het hele bestelproces vereenvoudigd

Klantinformatie

Op de klantinformatie pagina zie je alles wat je kunt vinden als klant. Hier staat informatie over de producten, het bestelproces en natuurlijk over Toelevering Online. Van veelgestelde vragen tot de manier waarop producten gemaakt worden en van klantervaringen tot de mensen achter Toelevering Online.

Klantervaringen

Ook nieuw op Toelevering Online zijn de klantervaringen. Na een bestelling kunnen onze klanten ons vanaf nu beoordelen op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs. Deze informatie is voor ons relevant om onze mogelijkheden en producten continu te blijven verbeteren.

Tip je bouwmakker

Tevreden klanten kunnen Toelevering Online nu simpel en snel delen met hun bouwmakkers. En dat levert hen zelf ook wat op. Tot januari 2018 ontvang je namelijk 5% korting op je eerstvolgende bestelling als je na het plaatsen van je bestelling je bouwmakker(s) tipt! De getipte bouwmakker moet eerst bestellen om de korting te kunnen gebruiken.

Inspiratie

Op onze nieuwe inspiratiepagina delen wij onze verhalen en ervaringen met jullie! Je leest er blogs, ervaringen, tips en tricks en kunt er inspirerende video’s bekijken.

De Toelevering Online-doos

We zijn niet alleen online bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze producten en service. We vinden het ook belangrijk om onze service ook na de bestelling tot in de puntjes te regelen, ook offline. Vanaf nu ontvang je de accessoires die bij jouw bestelling horen in onze eigen Toelevering Online-doos. 

Wat vind jij van de vernieuwde Toelevering Online?

Wij zijn benieuwd wat je van de vernieuwde Toelevering Online vindt! Heb je vragen of vind je iets niet logisch? Laat het ons weten! Wij zijn altijd op zoek naar verbeterpunten om onze producten en service te verbeteren.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×