Uitbreiding kleuren K-VISION-kozijnen

Uitbreiding kleuren K-VISION-kozijnen
9 december 2019

Bij Toelevering Online zijn we steeds bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Zo hebben we meerdere kleurmogelijkheden toegevoegd aan onze K-VISION-kozijnen. Vanaf nu zijn er meerdere kleuren mogelijk, zowel in de gladde als de houtnerf-variant.

Houtnerf of gladde folie

Je kunt kiezen voor een kozijn met houtnerfflolie of gladde folie. Een kunststof kozijn met houtnerffolie aan de buitenkant is onderhoudsvriendelijk en tegelijkertijd heeft het een mooie houten uitstraling. Bij een kunststof kozijn met houtnerffolie wordt er over het kozijn een stugge en sterke folie met houtnerfstructuur aangebracht. Dit creëert een echte houtlook! En zorgt ervoor dat je kunststof kozijn nauwelijks te onderscheiden is van een echt houten kozijn. Bij Toelevering online kun je ook kiezen voor een gladde folie. Van beide folies zijn er nu meerdere kleuren beschikbaar!

Configurator

Bij het samenstellen van een kunststof kozijn, in onze configurator, krijg je keuze uit verschillende kleuren. Hierbij kun je onder andere de kozijnkleur aan de buitenzijde en binnenzijde bepalen. Sinds kort zijn de kleurmogelijkheden voor de buitenzijde enorm uitgebreid!

Kleuren

Op dit moment is er keuze uit gladwit, wit, crème, antraciet, dennengroen en staalblauw folie. De nieuwe kleuren gelden voor de buitenzijde van het kozijn, de ramen en de deuren. Onderstaande folie buitenkleuren zijn hieraan toegevoegd. Glad créme bevat geen folie omdat dit het basisprofiel van het kozijn is.

  • Glad Créme                          (RAL 9001)         Binnen en buitenkleur (basisprofiel)
  • Glad Agaat grijs                    (RAL 7038)         Buitenkleur
  • Houtnerf Agaat grijs               (RAL 7038)         Buitenkleur
  • Houtnerf  Mosgroen               (RAL 6005)         Buitenkleur
  • Houtnerf  Zwartbruin        
  • Houtnerf- Bruinrood                (RAL 3011)         Buitenkleur
  • Houtnerf- Wijnrood                 (RAL 3005)         Buitenkleur

Meer informatie?

De folie buitenkleuren zijn met een levertijd van 25 dagen te verkrijgen. Heb je vragen over de kozijnen van K-VISION? Of wil je meer weten over het bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn elke werkdag beschikbaar van 08:00 tot 22:00 via de telefoon, chat, mail en Whatsapp.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×