Voordelige bezorging enkele stuks kozijnen

Niek
5 november 2019

Vanaf 4 november levert Toelevering Online orders van maximaal drie (kleine) kozijnen per koerier en niet met de vrachtwagen. Kozijnen met een afmeting van maximaal 1000 x 2000 mm of 2000 x 1000 mm worden vanaf heden apart verpakt en per koerier verzonden. Normaal gesproken worden de kozijnen op een bok gepakt en moeten deze bij levering afgepakt worden. Bij deze kleine afmetingen en aantallen is dat niet meer van toepassing en worden kozijnen per stuk verpakt. Met deze verzendmethode wordt het transport van deze kozijnen een stuk voordeliger. Vooralsnog betreft het een pilot, maar bij succes worden de afmetingen, aantallen en afleveropties snel uitgebreid.

 

Kosten verzending

De kosten voor bezorging per koerier voor kozijnen tot een afmeting van 1200 x 1000 mm of 1000 x 1200 mm zijn € 35,- excl. btw. Voor ieder volgend kozijn zijn de kosten € 17,50 excl. btw. Voor het per koerier laten bezorgen van kozijnen tot een afmeting van 2000 x 1000 mm of 1000 x 2000 mm zijn de kosten € 45,- excl. btw. Voor ieder volgend kozijn met deze afmeting komt er € 25,- excl. btw. bij.

Verpakking

De kozijnen worden per stuk verpakt en zonder bok vervoerd. Voor een veilige verzending wordt het kozijn voorzien van kunststof schuimen hoekstukken en ingewikkeld met bubbeltjesplastic.

Bezorging kozijnen per koerier

In de configurator stel je je kozijnen zelf samen. In het bestelproces wordt de goedkoopste bezorgoptie getoond. Dus als bezorging per koerier goedkoper is dan transport per bok, dan wordt enkel die optie getoond. De dag voor de levering ontvang je bericht met daarin een tijdsvak van 2 uur waarin de koeriers de kozijnen komen leveren. Een half uur voor aankomst bellen we, zodat we zeker weten dat je aanwezig bent voor de levering. Op dit moment leveren we op alle werkdagen. Wij hebben de intentie snel uit te breiden met zaterdag- en avondlevering.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×