Voordelige opties uitgelicht: Meranti vlak & K-VISION Classic

Daan
3 augustus 2020

Wil je kozijnen van hoge kwaliteit, maar voor een lage prijs? Bij Toelevering Online hebben wij een aantal voordelige opties. In deze blog lichten we de voordeligste houten en kunststof profielen uit: het Meranti 80 x 68 mm en K-VISION Classic vlak kozijnprofiel.

Wil je kozijnen van hoge kwaliteit, maar voor een lage prijs? Bij Toelevering Online hebben wij een aantal voordelige opties. In deze blog lichten we de voordeligste houten en kunststof profielen uit: het Meranti 80 x 68 mm en K-VISION Classic vlak kozijnprofiel.

Voordelige houten kozijnen: Meranti vlak

Het vlakke Meranti kozijnprofiel wordt vervaardigd uit 3-laags gelamineerd Meranti hardhout. Dit hardhout is relatief goedkoop ten opzichte van andere houtsoorten. Meranti is daarnaast goed te bewerken en minder gevoelig voor beschadigingen dan naaldhout, zoals grenen of vuren.

Een vlak profiel is ten opzichte van een verdiept profiel wat blokvormiger, waardoor het kozijn optisch kleiner is. Dit geeft een strakke uitstraling die vergelijken is met aluminium. Het vlakke Meranti profiel is tussen de 5 en 15% voordeliger dan de verdiepte kozijnprofielen, simpelweg omdat er minder hout wordt gebruikt.

Bekijk hieronder de afmetingen en voordelen van het Meranti vlak kozijn:

 • Afmeting voor het standaard profiel is 80 x 68 mm
 • Het raamhout heeft een afmeting van 80 x 52 mm
 • Goed te bewerken
 • Goedkoop ten opzichte van andere houtsoorten
 • Garantie van 10 jaar

Voordelige kunststof kozijnen: K-VISION Classic

Geef je de voorkeur aan kunststof kozijnen? Dan is het vlakke K-VISION Classic profiel een voordelige keuze. Dit klassieke profiel is tussen de 10 en 20% voordeliger dan verdiepte kozijnprofielen. Het K-VISION Classic profiel is vooral populair vanwege de strakke look, waardoor het kozijn nauwelijks te onderscheiden is van een aluminium kozijn. Het maatwerk K-VISION Classic kozijn is verkrijgbaar met verschillende folies, waaronder glans en houtnerf.  De kunststof kozijnen zijn van binnen standaard glad wit of glad crème. Andere eigenschappen van K-VISION Classic zijn:

 • Afmeting voor het standaard profiel is 84 x 76 mm
 • Afmeting van het draaikiepprofiel is 78 x 76 mm
 • Afmeting van de deurprofielen zijn 126 x 76 mm
 • Het slankste verdiepte systeem
 • Eenvoudig, strakke en moderne uitstraling
 • Hoge isolatiewaarde, U-waarde van 1.1
 • Tripleglas pakket tot 48 mm dik

Vragen?

Bij Toelevering Online bestel je in slechts een aantal simpele stappen voordelige kozijnen. Wil je meteen aan de slag met de bestelling van jouw kozijnen? Je kunt online de kozijnen op maat eenvoudig samenstellen in onze configurator. Tijdens de configuratie kun je de prijzen van verschillende kozijnen en profielen met elkaar vergelijken. Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice via mail, telefoon, WhatsApp of de chat.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×