Voorlaklaag Mahonie nu ook beschikbaar in antraciet

Daan
14 november 2019

De houten kozijnen met Mahonieprofiel van Toelevering Online zijn vanaf nu in drie verschillende kleuren voorlaklaag te krijgen. De kozijnen, ramen en deuren worden van een impregneerlaag (grondverf) voorzien door middel van een flowcoat-installatie. De nieuwste kleur bij onze Mahonie kozijnen is antraciet (RAL 7016), deze kleur is de donkerste van de drie kleuren.

Kleuren voorlaklaag

De grondverf loopt in alle naden en groeven en sluit hierdoor het kozijnhout volledig af. Er wordt vervolgens handmatig een voorlaklaag op het maatwerk kozijn, raam of deur aangebracht tot een laagdikte van 120 mu. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren:

  • Antraciet (RAL 7016)
  • Wit (RAL9010)
  • Verkeersgrijs A (RAL7042)

Aflakken Mahonie kozijnen

Het kozijn dient in het werk altijd nog eenmalig afgelakt te worden. Na de levering mag het kozijn maximaal 18 maanden buiten staan in de voorlak. Het advies van Toelevering Online is om de kozijnen af te lakken met Sigma Torno watergedragen lak. Een watergedragen lak heeft als voordeel dat het elastischer is dan een lak op terpentinebasis. Door de elasticiteit zal de lak minder snel slijten dan lak op terpentinebasis. Voor de lak op terpentinebasis adviseren wij:

  • Sigma S2U Gloss
  • Sigma S2U Allure Gloss

Meer weten over de nieuwe voorlaklaag?

Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice, zij staan op werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur voor je klaar. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Dus heb je vragen over de voorlaklaag of wil je meer informatie over de Mahonie kozijnen? Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon en WhatsApp (085 8085 030).

Stel direct jouw kozijn samen

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×