Draaiende delen

Er zijn verschillende redenen waarom je alleen het draaiende deel zou willen vervangen en niet het gehele kozijn. Wanneer het kozijn zelf nog van goede kwaliteit is, maar het draaiende deel niet, is het voordeliger om enkel het draaiende deel te vervangen. Daarnaast is het ook een duurzamere oplossing!

Bij Toelevering Online zoeken we altijd mogelijkheden voor jou als klant om het bestellen van kozijnen nog simpeler en sneller te maken. Momenteel onderzoeken wij of er een vraag is naar de losse draaiende delen van het kozijn (raam). Denk hierbij aan losse ramen, klepramen, draairamen, etc. In dit geval koop je dus alléén het draaiende deel en niet het geheel inclusief kozijn.

Het draaiende deel wordt in de afbeelding hieronder omschreven als raam.

Ik heb interesse in de draaiende delen

Interesse in het bestellen van draaiende delen? Vul hieronder het formulier in. Hierbij meten wij hoeveel interesse er is en kunnen wij het product eventueel toevoegen aan ons aanbod. Laat je e-mailadres achter en wij laten het jou weten wanneer de draaiende delen te bestellen zijn bij Toelevering Online. Heb je andere suggesties? Wij horen ze graag! Vul het in bij overige opmerkingen.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×