Verzendkosten

Naast een snelle levering van 5 werkdagen, biedt Toelevering Online ook een lage verzendprijs. Een snelle levering gaat natuurlijk samen met het bezorgen en de kosten daarvan. Je betaalt voor een klein kozijn niet dezelfde prijs als voor een grote schuifpui maar een prijs die past bij de afmetingen van jouw kozijn.

Verzendkosten

Bij een bestelling wordt automatisch berekend op welke bok de kozijnen worden getransporteerd, op basis van het aantal kozijnen en de afmetingen. We hanteren 4 verschillende boktypen, met een vaste verzendprijs, variërend van €55,00 tot €225,00 excl. BTW.  De verzendkosten die we hanteren voor het verpakken en bezorgen zijn afhankelijk van het aantal kozijnen, de afmetingen en of je kiest voor dag- of weeklevering. De exacte verzendkosten zie je als je je kozijn samenstelt op onze website.

De verzendkosten zijn geldig voor bezorging in Nederland (vasteland). Woon je in het buitenland of op een van de Waddeneilanden? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie over de verzending en verzendkosten.


Meest voordelige verzendkosten

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, blijven de houten bokken na levering eigendom van jou als klant. We komen de bokken niet ophalen. Dit doen we vanwege het milieuaspect, om de uitstoot van onze vrachtwagens te verminderen.


Terug naar overzicht
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×