Verzendkosten

Naast een snelle levering van 5 werkdagen, biedt Toelevering Online ook een lage verzendprijs. Een snelle levering gaat natuurlijk samen met het bezorgen en de kosten daarvan. Je betaalt voor een klein kozijn niet dezelfde prijs als voor een grote schuifpui maar een prijs die past bij de afmetigen van jouw kozijn.

Verzendkosten

Bij een bestelling wordt automatisch berekend op welke bok de kozijnen worden getransporteerd, op basis van het aantal kozijnen en de afmetingen. We hanteren 4 verschillende boktypen, met een vaste verzendprijs, variërend van €55,00 tot €175,00 excl. BTW. Op deze manier hebben we altijd de meest optimale afmeting van het verzendpakket en betaal je nooit te veel voor je transport. Meer informatie over onze bezorgkosten? Klik hier.

Let op: Deze verzendkosten zijn niet geldig wanneer je in het buitenland woont. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verzendkosten. Woon je op een van de Nederlandse eilanden? Dan dien je zelf transport te regelen over water. Neem ook hiervoor telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Meest voordelige verzendkosten

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, wordt na het leveren de houten bok eigendom van jou als klant. We komen de bokken niet ophalen. Dit doen we in het kader om de uitstoot van onze vrachtwagens te verminderen. Ook wij doen wat voor het milieu. 😉

Meer weten?
Lees alles over onze bokken in de blog van Niek.


Terug naar overzicht
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×