Verzendkosten

Naast een snelle levering van 5 werkdagen, biedt Toelevering Online ook een lage verzendprijs. Een snelle levering gaat natuurlijk samen met het bezorgen en de kosten daarvan. Wij vinden het niet eerlijk dat elke klant, hoe klein of groot zijn bestelling ook is, hiervoor dezelfde prijs betaalt. Daarom passen wij onze bezorgkosten aan op basis van jouw bestelling. Zo betaal je voor een klein kozijn niet meer dezelfde verzendkosten als voor een enorme schuifpui, maar betaalt iedereen een eerlijke prijs.

Verzendkosten

Bij een bestelling wordt automatisch berekend op welke bok de kozijnen worden getransporteerd, op basis van het aantal kozijnen en de afmetingen. We hanteren 4 verschillende boktypen, met een vaste verzendprijs, variërend van €55,00 tot €183,30 excl. BTW. Op deze manier hebben we altijd de meest optimale afmeting van het verzendpakket en betaal je nooit te veel voor je transport. Meer informatie over onze bezorgkosten? Klik hier.

Let op: Deze verzendkosten zijn niet geldig wanneer je in het buitenland woont. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verzendkosten. Woon je op een van de Nederlandse eilanden? Dan dien je zelf transport te regelen over water. Neem ook hiervoor telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Mogelijke extra kosten voor de bokken

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. Bij Toelevering Online hanteren we 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening van jouw bestelling. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs.

Optie 1 | bok direct retour
Bij deze optie worden naast de verzendkosten geen extra kosten in rekening gebracht. De kozijnen dienen binnen 30 minuten van de bok gelost te worden, zodat de bok direct retour kan met de transporteur.

Optie 2 | bok kopen
Je kunt er ook voor kiezen om de bok over te nemen. De prijs hiervan is afhankelijk van het type bok:

  • Bok type 1: €67,75 excl. BTW
  • Bok type 2: €82,75 excl. BTW
  • Bok type 3: €95,47 excl. BTW
  • Bok type 4: €108,34 excl. BTW

Optie 3 | bok laten staan, later retour
Bij deze optie kan de bok met kozijnen nog een tijdje blijven staan, zodat je deze op een geschikt moment kan leeghalen. Binnen 10 werkdagen (of na eerdere afmelding) wordt de bok weer opgehaald door onze transporteur. Deze optie kost €124,65 excl. BTW. Let op: bij een bestelling van K-VISION kozijnen is er geen mogelijkheid om de bok retour te doen. Deze kozijnen worden op een andere manier verpakt.

Meer weten?
Lees alles over onze bokken in de blog van Niek.


Terug naar overzicht
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×