4-delige hefschuifpui | kunststof

Dit is onze 4-delige schuifpui met een Gealan S9000NL kunststof profiel. De 4 delige schuifpui wordt voorzien van hefschuif beslag, vandaar dat wij ook wel spreken van een hefschuipui. In het kunststof kozijn zit een meerkamerprofiel wat zorgt voor hoge isolatiewaarden en in combinatie met triple glas is de hoge isolatie gegarandeerd. De 4 delige schuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag die op het kozijn is geklikt. De schuifpui wordt vanuit binnenuit beglaasd om optisch een strakker aanzicht te krijgen en de inbraakwerendheid te verhogen. Tweezijdig gelaagd HR++ dubbel glas en triple glas is een mogelijkheid in bij deze kunststof schuifpui. Wij bieden ook de mogelijkheid om glas met roeden te bestellen.Er wordt een driepuntssluiting toegepast in de pui, de cilinder leveren wij ook mee. Je kunt de 4 delige schuifpui eenzijdig bedienen. Binnen zit de greep om de schuifpui open en dicht te doen en aan de buitenzijde zit een kom. Je schuift gemakkelijk beide delen van de schuifpui open om een mooie grote opening te creëren. Aangezien er twee delen bediend kunnen worden spreken wij ook wel van een dubbele schuifpui. De Gealan S9000 4-delige kunststof schuifpui is leverbaar in verschillende kleuren en opties waaronder houtnerf folie, acryl en andere opties. Vul hieronder de gewenste maatvoering in, selecteer de opties en eigenschappen en bestel vandaag nog!

Lees meer...
2.214,00 al vanaf excl BTW
2.678,94 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
3. Profiel
Verbindingen
Gealan S9000 NL – Schuifpui 15 werkdagen
Productinfo
€ 2214
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Let op: Enkele kleurcombinaties met houtnerffolie kunnen sneller geleverd worden. Bekijk dit overzicht voor alle combinaties.
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
5. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
2.214,00
-

Lijst met specificaties

Profiel schuifpui Gealan kunststof profielen

Het nieuwe Gealan S 9000-systeem combineert als combisysteem met een inbouwdiepte van 190 mm, de kenmerken en voordelen van zowel midden- als aanslagdichting.

Keurmerk KOMO-gecertificeerd

Al onze profielen zijn voorzien van het KOMO-Keurmerk.

Soorten glas HR ++ beglazing, HR +++ beglazing

HR++ glas heeft altijd een U-waarde van 1,1.
HR+++ glas heeft altijd een U-waarde van 0,5.

Folie Glad pvc of houtnerf

Standaard zijn onze kunststof kozijnen voorzien van glad pvc in de kleur RAL-9016. Er kan echter ook gekozen worden voor een houtnerffolie. De kozijnen beschikken over alle positieve eigenschappen van moderne kunststoframen en tegelijkertijd over het decoratieve effect van hout.

Ventilatierooster Zelfregulerend

Zelfregulerende ventilatieroosters met een strak uiterlijk.

Inbegrepen bij de levering
Bok voor een veilig transport

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s).

Productomschrijving

Dit is onze 4-delige schuifpui met een Gealan S9000NL kunststof profiel. De 4 delige schuifpui wordt voorzien van hefschuif beslag, vandaar dat wij ook wel spreken van een hefschuipui. In het kunststof kozijn zit een meerkamerprofiel wat zorgt voor hoge isolatiewaarden en in combinatie met triple glas is de hoge isolatie gegarandeerd. De 4 delige schuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag die op het kozijn is geklikt. De schuifpui wordt vanuit binnenuit beglaasd om optisch een strakker aanzicht te krijgen en de inbraakwerendheid te verhogen. Tweezijdig gelaagd HR++ dubbel glas en triple glas is een mogelijkheid in bij deze kunststof schuifpui. Wij bieden ook de mogelijkheid om glas met roeden te bestellen.

Er wordt een driepuntssluiting toegepast in de pui, de cilinder leveren wij ook mee. Je kunt de 4 delige schuifpui eenzijdig bedienen. Binnen zit de greep om de schuifpui open en dicht te doen en aan de buitenzijde zit een kom. Je schuift gemakkelijk beide delen van de schuifpui open om een mooie grote opening te creëren. Aangezien er twee delen bediend kunnen worden spreken wij ook wel van een dubbele schuifpui. De Gealan S9000 4-delige kunststof schuifpui is leverbaar in verschillende kleuren en opties waaronder houtnerf folie, acryl en andere opties. Vul hieronder de gewenste maatvoering in, selecteer de opties en eigenschappen en bestel vandaag nog!

 • Toeleveringonline_configurator
  Levering glas

  Je kunt kiezen voor een beglaasd of onbeglaasd kozijn. Kies je voor beglazing, dan leveren wij het glas direct met het kozijn mee. Wij zetten het glas altijd in de sponning. De glaslatten kunnen verwijderd worden door voorzichtig een plamuurmes tussen de glaslat en het kozijn te steken, waardoor je het glas uit het kozijn kan halen. Het gehele kozijn is zonder glas een stuk lichter en daardoor eenvoudiger te plaatsen.

  lees meer
 • TO_190_onderhoudvankozijnen_website
  Onderhoudsadvies

  Kunststof kozijnen zijn van zichzelf onderhoudsarm, echter niet onderhoudsvrij. Daarom raden wij aan de kozijnen gelijktijdig met het wassen van de ramen schoon te maken. Dit kan en mag dan ook met hetzelfde sopje. Het is daarnaast erg belangrijk het hang- en sluitwerk eenmaal per jaar te smeren. Hiermee wordt de slijtage verminderd en blijft het hang- en sluitwerk goed te bedienen.

  lees meer
 • Foto team TO
  Kwaliteitswaarborg

  Wij vinden het belangrijk dat onze kunststof kozijnen van de juiste kwaliteit zijn. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de internationale norm DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen onze kozijnen aan de kwaliteitsrichtlijnen die Gealan aan kunststof kozijnen stelt.

  lees meer
 • Glas
  Glas

  Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

  lees meer
 • Schermafbeelding-2019-01-07-om-16.15.37
  Garantievoorwaarden

  Wij bieden 10 jaar garantie op onze kunststof kozijnen en ramen. Deze garanties zijn van toepassing wanneer het kozijn en bijbehorende hang- en sluitwerk op de juiste manier onderhouden wordt.

  lees meer
 • IMG_0331_edit
  Verwerkingsvoorschriften

  Onze kunststof kozijnen worden vervaardigd uit hoogwaardige kunststof materialen, in combinatie met staal om een lange levensduur te kunnen garanderen. Om deze levensduur te waarborgen, dient er voorafgaand, tijdens en na het lossen van onze producten op locatie rekening gehouden te worden met een aantal zaken. Lees verder voor meer informatie.

  lees meer

Trots op onze klantervaringen

Vele klanten stellen met regelmaat hun kozijnen samen in onze configurator of bestellen producten uit de webshop. Hun ervaringen zijn voor ons heel waardevol: ze helpen ons om onze mogelijkheden en productsamenstelling telkens te verbeteren. Onze klanten beoordeelden ons op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs.

8.9

 • 9.1
  Zou je ons aanbevelen bij anderen?
 • 8.8
  Simpel
 • 9.2
  Snel
 • 9
  Goed
 • 8.3
  Goedkoop


4-delige-schuifpui-transparant-h
€ 2.214,00
excl. BTW
4 december
15 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af