Kunststof vast glas kozijn 800x1000 mm

24-uurs levering - nog 1 op voorraad Voor 12 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!

Dit kunststof kozijn bestaat uit één vak met vast glas. Het kozijn heeft een afmeting van 800 x 1000 mm en wordt vervaardigd uit een een K-VISION Trend profiel. Wij leveren het kunststof vast glas kozijn van 800 x 1000 mm inclusief HR++ glas. Wij beglazen de kunststof kozijnen vanuit binnenuit voor een goede inbraakwerendheid en een optisch strakker aanzicht. Het kunststof vast glas kozijn is voorzien van een aanslag en eenvoudig te plaatsen met een stelkozijn. De kleur van het kozijn is glad wit, ral 9016.  Toch opzoek naar een andere maat, kleurkeuze of eigenschappen? Bekijk al onze kunststof kozijnen en stel jouw kozijn volledig op maat samen! Geen configuratie die aansluit bij jouw wensen? Dan kun je met onze kozijnen configurator zelf een kozijn ontwerpen op maat.

229,56 al vanaf excl BTW
277,77 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Profiel
Verbindingen
K-VISION Trend 24-uurs kozijn 1 werkdag
Productinfo
€ 229.56
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
3. Kleur
Glad
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
4. Glas
Kies een soort glas
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
229,56
Prijs incl. BTW
277,77
-

Lijst met specificaties

Profielen kunststof kozijnen Gealan, K-VISION of Schüco

Onze kunststof kozijnen (ramen, deuren en schuifpuien) zijn leverbaar in verschillende profielen van Gealan, K-VISION en Schüco.

Het Gealan S 9000-systeem heeft een inbouwdiepte van 120 mm. Het profiel heeft zowel een midden- als aanslagdichting. Dit zorgt voor een betere isolatie.

Het K-VISION Trend systeem is een zeer slank verdiept systeem met een inbouwdiepte van 120mm. Dit geeft een strakke en moderne uitstraling.

Het K-VISION Classic is een kunststof systeem met een vlakke profilering met een inbouwdiepte van 76mm. Het profiel geeft het kozijn een moderne en strakke uitstraling.

Het Schüco Living Variant kunststof kozijnsysteem heeft een strakke en moderne uitstraling. Dit profiel heeft een inbouwdiepte van 120 mm.

Folie Glad, houtnerf, acryl of metallic

Standaard worden onze kunststof kozijnen geleverd met een glad folie in de kleur RAL-9016. Je kunt de kunststof kozijnen ook bestellen in veel andere kleuren en er zijn genoeg mogelijkheden met gladde folies of houtnerffolies. Kies je voor een kunststof kozijn met houtnerffolie dan heb de voordelen van een modern kunststof kozijn met de uitstraling van hout.

Bij het Gealan profiel heb je ook de mogelijkheid om een acrylfolie te kiezen in verschillende kleuren. Acryl is harder en krasbestendiger dan andere folies waardoor het kozijn langer mooi blijft.

Bij de Schüco profielen bieden we ook een mogelijkheid tot het kiezen voor een metallic folie in verschillende kleuren.

Glas HR ++ beglazing, HR +++ beglazing

Onze kunststof kozijnen zijn te bestellen met HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas.

HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1.
HR+++ glas heeft een U-waarde van 0,5.

Afhankelijk van het type kozijn en jouw keuzes kun je ook kiezen voor roeden in het glas of mat glas. Al onze kunststof kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een optisch strakker aanzicht en betere inbraakwerendheid.

Wij leveren de glaslatten altijd mee bij een kunststof kozijn, ook wanneer je een onbeglaasd kozijn besteld. Stel je een kunststof deur samen waarbij er een kans op doorvallen bestaat? Dan passen wij veiligheidsglas toe.

Keurmerken kunststof kozijnen KOMO, SKG en PKVW

Onze kunststof raam- en deurkozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof kozijnen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof ramen en deuren compleet inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wij geven ruime garanties op onze kunststof kozijnen. 10 jaar op kunststof kozijnen en ramen, 2 jaar op hang- en sluitwerk, 10 jaar op het beglazingssysteem en 10 jaar op ventilatieroosters.

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit kunststof kozijn bestaat uit één vak met vast glas. Het kozijn heeft een afmeting van 800 x 1000 mm en wordt vervaardigd uit een een K-VISION Trend profiel. Wij leveren het kunststof vast glas kozijn van 800 x 1000 mm inclusief HR++ glas.

Wij beglazen de kunststof kozijnen vanuit binnenuit voor een goede inbraakwerendheid en een optisch strakker aanzicht.

Het kunststof vast glas kozijn is voorzien van een aanslag en eenvoudig te plaatsen met een stelkozijn. De kleur van het kozijn is glad wit, ral 9016.  Toch opzoek naar een andere maat, kleurkeuze of eigenschappen? Bekijk al onze kunststof kozijnen en stel jouw kozijn volledig op maat samen!

Geen configuratie die aansluit bij jouw wensen? Dan kun je met onze kozijnen configurator zelf een kozijn ontwerpen op maat.

aluminium vast glas kozijn 1 vak
€ 229,56
excl. BTW
30 maart
1 werkdag