Kunststof kozijnen plaatsen

Wil jij kunststof kozijnen plaatsen in een nieuwbouwwoning of bij een renovatieproject? Toelevering Online kan jouw perfecte kozijn al vanaf 5 werkdagen leveren! Je kiest zelf de gewenste maten en kleuren en je stelt overige opties in. Het deur- of raamkozijn wordt in een professionele fabriek voor jou op maat gemaakt. Ben je benieuwd hoe je een kunststof kozijn plaatst? Lees snel verder of neem contact op met een van onze medewerkers.Kunststof kozijnen plaatsen in een huis

Toelevering Online levert kunststof kozijnen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Alle kunststof kozijnen worden standaard uitgevoerd met een aanslag. Je plaatst het kozijn met de aanslag tegen het stelkozijn dat in het werk gemonteerd is en je bevestigt het kozijn eenvoudig door het vast te schroeven. De schroefgaten zijn al voorgeboord in het kozijn, dus je hoeft de plek van de schroeven niet eens zelf te bepalen.

Bij Toelevering Online wordt het glas altijd in het kozijn geplaatst voor de levering om het glas te beschermen tijdens transport. De glaslatten zijn niet volledig vastgeklikt in het kozijn, waardoor je deze eenvoudig kunt demonteren. Glas is zwaar, waardoor het lastiger is om het kozijn te monteren als het in het kozijn zit, daarnaast moet het kozijn vastgeschroefd worden door de sponning op de plek waar het glas zit.

Kunststof kozijnen plaatsen op een stelkozijn

Kunststof kozijnen kunnen op ieder gewenst moment nog geplaatst worden in jouw project. De kozijnen worden altijd geplaatst op een stelkozijn. Dit stelkozijn wordt gemonteerd aan de spouwlat van je woning. Je geeft de juiste maten door in de online configurator en wij zorgen ervoor dat jouw maatwerk kunststof kozijn vanaf vijf werkdagen geleverd wordt op de gewenste locatie.

Benieuwd naar het plaatsen van jouw kunststof kozijnen?

Heb je een vraag over hoe de kunststof kozijnen worden geplaatst? Heb je een vraag over een proces van onze online configurator? Wil je meer weten over Toelevering Online zelf of wil je een medewerker spreken? Laat het ons gerust weten. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Er staat graag een deskundige medewerker voor je klaar met hulp of advies op maat.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Kunststof kozijnen plaatsen is tegenwoordig niet meer moeilijk. Je houdt een plek in je muur over en jouw kozijn kan altijd nog geplaatst worden! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×