Kunststof ramen

Nog op zoek naar kunststof ramen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Bij Toelevering Online hebben we voor iedereen een geschikte oplossing. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard model met jouw eigen maten op de productpagina. Ook hebben wij een gebruiksvriendelijke configurator, waarin je je eigen kunststof raam zelf kunt samenstellen. Al vanaf 5 werkdagen kan jouw kozijn op locatie geleverd worden. Doordat onze kunststof ramen van uitstekende kwaliteit zijn, geven wij hier 10 jaar garantie op.Vast kunststof raam

Je kunt bij ons onder andere kiezen voor vaste kunststof ramen. Dit houdt vanzelfsprekend in dat de ruit vastzit. Een groot voordeel van dit vaste kunststof raam is dat het heel inbraakwerend en veilig is. Je kunt er bij Toelevering Online voor kiezen om een ventilatierooster te laten plaatsen in je vaste kunststof raam, zodat je de ruimte toch kunt ventileren. Het glas zit helemaal vast in het kozijn, zodat de druk gelijkmatig verdeeld wordt over het hele kozijn.

Kunststof draaikiepramen

Bij Toelevering Online kun je ook kiezen voor kunststof ramen met een draaikiep systeem. Deze ramen draaien altijd naar binnen toe. Dit is handig voor het schoonmaken, want dit kun je gewoon vanuit je woning doen. Verder is het ook inbraakwerend dat het raam naar binnen draait. Het is namelijk makkelijker om in te breken als een raam naar buiten draait. Al onze draaikiepramen kunnen in twee verschillende standen gezet worden: de zomerstand en de winterstand. Als het kunststof draaikiepraam in de zomerstand staat, kiept het raam een stuk verder naar binnen dan in de winterstand. Zo krijg je in de winter wel frisse lucht binnen, maar wordt het niet te koud. Een ander uniek voordeel van de kunststof kozijnen van Toelevering Online, is dat de kozijnen voorzien zijn van een meerpuntsvergrendeling. Als je het kunststof draaikiepraam dicht doet met de hendel, wordt het raam op zes verschillende punten vergrendeld. Dit maakt het kunststof raam nog veiliger.

Glas in jouw kunststof ramen

De kunststof ramen die je bij Toelevering Online bestelt, worden standaard voorzien van 28 mm glas. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende soorten glas: standaard HR++ glas, enkelzijdig gelaagd HR++ glas of dubbelzijdig gelaagd HR++ glas. Voor iedereen zit er dus wel wat naar wens tussen. Je kunt ervoor kiezen om het glas zelf los te laten leveren van het kozijn. De fabriek houdt hier rekening mee in de productie en zorgt ervoor dat het glas later nog eenvoudig geplaatst kan worden door de installateur. Het glas is namelijk ontzettend zwaar en als het glas al in de fabriek wordt geplaatst, is het lastiger om het kozijn nog goed te vervoeren.

Keurmerken en garantie van kunststof ramen

Wij bieden bij Toelevering Online maar liefst 10 jaar garantie op onze kunststof ramen, kozijnen, de ventilatieroosters en het bijbehorende isolatieglas. Ook krijg je vijf jaar garantie op HPL panelen en één jaar op het hang- en sluitwerk. Wij kunnen deze garantie bieden, omdat onze kunststof ramen van uitstekende kwaliteit zijn. De kunststof kozijnen van Toelevering Online bevatten allemaal een meerkamersysteem. Stilstaande lucht is de beste isolator, en door gebruik te maken van meerdere kamers in het kozijn, isoleert een kunststof kozijn erg goed. Door de goede isolatie zijn onze kunststof kozijnen gelijk erg geluidwerend en tochtdicht.

Kunststof ramen van Toelevering Online

Wij hebben op onze productpagina een aantal standaard modellen kunststof ramen voor jou klaargezet. Je hoeft hier alleen nog maar de maten in te voeren en jouw perfecte kozijn staat klaar. Je kunt op de productpagina voor verschillende soorten kunststof ramen kiezen en overal zijn jouw eigen maten mogelijk. Verder kun je bij deze kunststof ramen nog ventilatieroosters toevoegen als je dit wil. Zit er op de productpagina nét niet tussen wat je zoekt voor jouw project? Dan biedt onze online configurator een oplossing. Je kunt via deze gebruiksvriendelijke configurator jouw kozijn helemaal naar wens ontwerpen. In vier eenvoudige stappen kies je de maten, vakverdeling, vakvulling en overige eigenschappen. De prijs wordt direct weergegeven, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Interesse in kunststof ramen van Toelevering Online?

Wil je meer weten over kunststof ramen, heb je vragen over het bestelproces van Toelevering Online of wil je meer weten over de leverancier van jouw kunststof ramen? Laat het ons gerust weten. Onze deskundige medewerkers staan graag voor je klaar met advies en hulp. Neem contact op voor meer informatie!

Direct contact opnemen


Niek Wopereis van Toelevering Online
Het glas in onze kunststof ramen wordt opgespierd. Dit proces zorgt ervoor dat het kozijn en de ruit één sterk geheel worden. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op Niek Wopereis Contact opnemen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×