Levertijden in de bouwvak

Levertijden in de bouwvak

Waar menigeen uitkijkt naar een welverdiende vakantie, werkt Toelevering Online deze zomer weer lekker door. Bouwvak of niet, wij zorgen dat je gewoon jouw bestelling kunt plaatsen en dat deze ook zo snel mogelijk op locatie wordt afgeleverd!

Dus wil jij deze zomer ook lekker doorgaan met de klus of na de vakantie een vliegende start maken, dan zijn wij jouw leverancier. Alle houten, kunststof en aluminium kozijnen kan je 24/7 via onze online configurator bestellen. De Mahonie profielen, met uitzondering van schuifpuien en voordeuren, kunnen we zelfs nog ín de bouwvak leveren als je nu bestelt! 

Actuele levertijden

De productie van onze kozijnen gaat op volle snelheid door deze zomer, waardoor we de reguliere levertijden hanteren. De levertijden verschillen per type kozijn. Na het samenstellen van je kozijn in de configurator of op de productpagina krijg je de actuele levertijden te zien.

Openingstijden klantenservice

Onze klantenservice is ook gewoon bereikbaar tijdens de bouwvak. We zijn van 26 juli t/m 22 augustus bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur via [email protected], 085 808503 of via de chat op de website.

Vragen?

Meer weten over Toelevering Online of de levertijden? Neem contact met ons op!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×