Machinaal timmerbedrijf uit Twente

Toelevering Online is een machinaal timmerbedrijf in Twente. Je kunt bij ons online zelf heel eenvoudig je kozijnen samenstellen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen. Met deze configurator geef je de voorkeursmaten aan, uitgaande van de buitenwerkse kozijnmaat. Vervolgens kun je de vlakverdeling en vlakeigenschappen bepalen. Extra wensen? Een raamkozijn met beglazing bestellen? Of een schuifpui? Het is allemaal mogelijk bij Toelevering Online, dus geef gerust je wensen aan! De productie is in onze timmerwerkplaats met al meer dan 110 jaar ervaring. Binnen vijf werkdagen heb jij je kozijnen geleverd, waar en wanneer jij dat wil.Productie in onze eigen timmerfabriek

Na de online bestelling met behulp van de configurator tool gaan wij voor je aan de slag in ons timmerbedrijf. De productie vindt plaats in de fabriek van Nijhuis Toelevering in Rijssen. Nijhuis is met meer dan 400 medewerkers en ruim 110 jaar ervaring een begrip in Nederland. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de combinatie van kwaliteit en snelheid is en gaan graag voor je aan de slag als machinaal timmerbedrijf.

Machinaal timmerbedrijf: snelheid en kwaliteit gecombineerd

Je krijgt de kwaliteit van een gevestigd kozijnleverancier (Nijhuis Toelevering), die bij één van de grote kozijnfabrieken uit Nederland hoort. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat deze voldoen aan de Nederlandse eisen en regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Alle kozijnen uit de timmerfabriek van Toelevering Online worden vervaardigd uit Mahonie, hardhout. Op de houten kozijnen geldt bovendien een garantie van 10 jaar.

Wil jij houten deurkozijnen van uitstekende kwaliteit snel en eenvoudig bestellen? Wij weten als geen ander dat je in de bouw snel je producten geleverd wilt hebben. Je wilt immers snel weer verder met alle andere werkzaamheden. Bij Toelevering Online is het daarom mogelijk om snel de gewenste kozijnen te bestellen. Met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke online configurator stel je zelf je eigen kozijnen samen, welke afmetingen je daar ook voor kiest!

Contact opnemen


Niek Wopereis van Toelevering Online
Houten kozijnen koop je simpel en snel bij Toelevering Online. Heb je hulp nodig bij het bestellen? Het Toelevering Online team helpt je graag verder! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×