Een strakke woning met de nieuwe Aliplast kozijnen

 

 

Bij Toelevering Online bieden we nu ook kozijnprofielen aan van het merk Aliplast. De Aluminium kozijnen passen helemaal in de  strakke architectuur van nieuwbouwwoningen of kan zorgen voor een moderne afwerking in oudere huizen. Daarnaast bieden aluminium kozijnen verschillende praktische voordelen én zijn ook nog eens gemakkelijk te monteren!

Betrouwbaar merk

Het van oorsprong Belgische bedrijf Aliplast biedt al 30 jaar degelijke en betrouwbare aluminium kozijnprofielen. Bij Toelevering Online leveren we kozijnen en deuren van Aliplast met 5 jaar garantie.

Het kozijnprofiel

Het Aliplast Imperial kozijnprofiel heeft een afmeting van 87 mm x 65 mm en een isolatie van 1,57 W/m²K. De deuren hebben een Uf van 1,84 W/m²K. Het raamprofiel is 45 mm x 65 mm en het deurprofiel is 89 mm x 65 mm. De tussenstijlen en tussendorpels zijn 87 mm. De kozijnen zijn inclusief HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas te bestellen. Ook is er een- of tweezijdig gelaagd veiligheidsglas beschikbaar. 

Supersnel geleverd

De Aliplast kozijnen zijn al leverbaar vanaf 20 werkdagen.

Uitstraling

Steeds vaker kiezen mensen voor donkere kozijnen en deuren met een strakke, industriële uitstraling. Binnen zijn momenteel de taatsdeuren en de houten visgraatvloeren een trend en deze kunnen perfect afwerkt worden met aluminium kozijnen van Aliplast. Het materiaal is verkrijgbaar in veel kleuren, waaronder een breed scala aan donkere kleuren.

Praktische voordelen

Kozijnen van Aliplast: daar kun je op bouwen. De aluminium kozijnen zijn van zeer goede en betrouwbare kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Doordat aluminium kozijnen geen vuil aantrekken én je deze niet hoeft te schilderen is het nogal onderhoudsvriendelijk. De kozijnen zijn tevens 100% recyclebaar: een duurzame keuze dus!

Montage

Aluminium kozijnen worden nét wat anders gemonteerd dan houten of kunststof kozijnen. Met aluminium heb je het voordeel dat het lichter is in gewicht. Meer weten over montage? Lees dan: Montagetips aluminium kozijnen.

Bekijk hier onze aluminium kozijnen

Bij Toelevering Online bieden we een divers aanbod aan aluminium kozijnprofielen: kozijnen, deuren en schuifpuien.

Aluminium kozijn op maat bestellen

De aluminium kozijnen en deuren van Aliplast stel je gemakkelijk samen in de configurator. Na het selecteren van de optie aluminium kozijn en vul je de afmetingen van het kozijn in. Nadat je de specificaties en details hebt bepaald, zie je direct de prijs en de levertijd van je Aliplast kozijn.

** De gebruikte interieurfoto met het aluminium kozijn op deze pagina is impressie voor de stijl die je kan creëren met aluminium, dit is niet het Aliplast kozijn.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×